Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

IMILAB C22 Wi-Fi kamera fekete

<IMILAB C22 Wi-Fi kamera fekete

Gyári cikkszám:IMILAB C22 fekete

Árukód:imilabC22fekete

Garanciaidő:1 év

Részletes leírás

IMILAB C22 Wi-Fi Kamera Termékajánló

A Megbízható Otthoni Biztonsági Megoldás

Ha Ön is olyan intelligens megfigyelő eszközt keres, amely kimagasló képminőséggel és könnyen kezelhető funkciókkal rendelkezik, akkor az IMILAB C22 Wi-Fi Kamera az Ön számára készült. Kompakt kialakítása és innovatív jellemzői révén ez a készülék megkönnyíti otthona biztonságának felügyeletét, legyen szó nappalról vagy éjszakáról.

Kialakítás és Funkciók

Az IMILab C22 modern, minimalista dizájnnal büszkélkedhet, amely diszkréten illeszkedik bármely otthoni környezetbe. A kamera fekete színben kapható, amivel elegáns megjelenést kölcsönöz a készüléknek. Továbbá a C22 modell könnyű, így könnyedén telepíthető szinte bármilyen felszínre a mellékelt tartozékok segítségével.

Képalkotás

  • Felbontás: 1920x1080 pixel (Full HD), amely tiszta és éles képeket biztosít.
  • Éjjellátó mód: A kamera 940nm infravörös LED-ekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a kiváló éjszakai láthatóságot akár 10 méteres távolságban is.
  • Panorámás nézet: 360 fokos forgathatóság és 95 fokos döntési szögű mechanikus tilt funkció

Intelligens jellemzők

  • Mozgásérzékelés: Az IMILAB C22 érzékeli a mozgást, és riasztást küld a kapcsolódott eszközre azonnali értesítések formájában.
  • Kétirányú hang: Beépített mikrofon és hangszóró, amely lehetővé teszi, hogy kommunikáljon az otthonában levő személyekkel távolról is.
  • Wi-Fi kapcsolat: Támogatja a 2.4 GHz-es Wi-Fi hálózatokat, így könnyedén csatlakoztatható az internethez anélkül, hogy kábelek húzására lenne szükség.

Miért válassza az IMILAB C22-t?

Az IMILAB C22 Wi-Fi Kamera ideális választás mindazok számára, akik egyszerűen kezelhető, mégis hatékony megfigyelő eszközt keresnek otthonukba vagy irodájukba. Azonnali értesítések mozgás esetén, kiváló képminőség, valamint a kétirányú kommunikációs lehetőség biztosítja, hogy mindig naprakész lehessen otthona biztonságát illetően. Továbbá, az eszköz kompatibilis többféle okoseszközzel és platformmal, így tökéletesen illeszkedik a modern, okos technológiával felszerelt otthonokba.

Bízza otthoni biztonságát egy megbízható, korszerű technológiával ellátott készülékre. Az IMILAB C22 Wi-Fi Kamera nem csak egy kamera; egy okos megoldás, amely segít megőrizni a nyugalmát, és védelmezi értékeit.