Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Jean Paul Gaultier Le Male EDT 125 ml Uraknak

<Jean Paul Gaultier Le Male EDT 125 ml Uraknak

Árukód:JPG3423470317534

Garanciaidő:Nincs

Részletes leírás

Jean Paul Gaultier Le Male EDT 125 ml Uraknak

Jean Paul Gaultier Le Male Eau de Toilette (EDT) 125 ml Uraknak

A Jean Paul Gaultier Le Male egy ikonikus férfi illat, amely 1995-ben került piacra és azóta is a parfümvilág kedvencei közé tartozik. Ez az illat egyedülálló keveréke a frissességnek, a kifinomultságnak és az erőteljes férfiasságnak. Tökéletes választás mindennapos viseletre, különleges alkalmakra és esti eseményekre egyaránt.

Főbb Jellemzők:

  • Illatcsalád: Orientális, aromás
  • Illatjegyek:
    • Fejjegyek: Menta, levendula, bergamott, kardamom
    • Szívjegyek: Fahéj, narancsvirág, kömény
    • Alapjegyek: Vanília, tonkabab, szantálfa, cédrusfa
  • Kiszerelés: 125 ml
  • Illat tartóssága: Kiváló

Termékleírás:

A Jean Paul Gaultier Le Male egy olyan Eau de Toilette, amely a férfiasság és érzékiség megtestesítője. Az illatot Francis Kurkdjian parfümőr alkotta meg, aki egyedi és különleges kompozíciót hozott létre a menta, a levendula és a vanília harmonikus egyensúlyával.

Fejjegyek

A friss menta és a levendula felejthetetlen nyitánya azonnal magával ragad. A bergamott és a kardamom hozzáadása frissességet és energiát ad az illatnak. Ezek az összetevők együttesen megteremtik az első benyomást, amely tiszta, friss és ugyanakkor elegáns.

Szívjegyek

A szívjegyek közé tartozó fahéj, narancsvirág és kömény melegségét és fűszerességét kínálja. Ezek az összetevők együtt egy gazdag, aromás szívet alkotnak, amely tovább mélyíti és gazdagítja az illat karakterét. Az illat ebben a fázisban válik igazán kifinomulttá és dominánssá.

Alapjegyek

Az alapjegyekben található vanília, tonkabab, szantálfa és cédrusfa teszik teljessé a Le Male illatát. Az édes vanília és a tonkabab krémes, meleg alaphangot biztosít, míg a szantálfa és a cédrusfa férfias, fás aromát ad. Ezek az elemek garantálják az illat tartósságát és mélységét.

Használati útmutató:

A Jean Paul Gaultier Le Male EDT-t alkalmazza a test pulzuspontjaira, mint például a csuklóra, nyakra és mellkasra. Ezzel biztosíthatja az illat optimális terjedését és tartósságát. Az illat intenzitásának növelése érdekében permetezze a ruházatra vagy a hajra is.

Összetétel:

Alcohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Coumarin, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Citral, Benzyl Benzoate, Geraniol, FD&C Yellow No. 5 (CI 19140), FD&C Yellow No. 6 (CI 15985), FD&C Blue No. 1 (CI 42090)

Termékparaméterek:

Paraméter Leírás
Illatcsalád Orientális, aromás
Fejjegyek Menta, levendula, bergamott, kardamom
Szívjegyek Fahéj, narancsvirág, kömény
Alapjegyek Vanília, tonkabab, szantálfa, cédrusfa
Kiszerelés 125 ml
Illat tartóssága Kiváló

Ez egy AI által generált leírás! Bár igyekszünk pontos és hasznos információkat nyújtani, a tartalom helyessége és megbízhatósága nem garantált ezért további információkért a gyártói oldalt ajánlott elsősorban felkeresni a pontos információkért! AQUA Webáruház csapata