Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

JOYROOM JR-TCF08EU hálózati töltő 30W PD fekete

<JOYROOM JR-TCF08EU hálózati töltő 30W PD fekete

Gyári cikkszám:JR-TCF08EU

Árukód:joyrJRTCF08EU

Garanciaidő:2 év

Készlet: Rendelésre, 2 munkanap

Részletes leírás

JOYROOM JR-TCF08EU Hálózati Töltő 30W PD Fekete
A JOYROOM JR-TCF08EU egy kompakt és hatékony hálózati töltő, amely 30 wattos teljesítményű gyorstöltést biztosít készülékeinek. A töltő Power Delivery (PD) technológiát alkalmaz, így optimalizált töltést nyújt a kompatibilis eszközök számára. Praktikus kialakításának köszönhetően ideális választás mind otthoni, mind utazási felhasználásra.

Ez a töltő egyetlen USB-C kimenettel rendelkezik, amely képes kezelni a különböző eszközök, például okostelefonok, táblagépek és más PD-kompatibilis kütyük villámgyors töltését. Az intelligens áramelosztás lehetővé teszi, hogy a csatlakoztatott eszközök a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban töltődjenek fel, miközben védelmet nyújt a túlmelegedés, a túltöltés és a rövidzárlat ellen.

Termék Paraméterek:
  • Teljesítmény: 30W
  • Bemenet: 100-240V, 50/60Hz
  • Kimenet: USB-C PD
  • Szín: Fekete
  • Kialakítás: Hordozható és könnyű, utazásbarát
  • Kompatibilitás: PD-t támogató eszközökhöz

Az intelligensen tervezett JOYROOM JR-TCF08EU töltő biztosítja, hogy készülékei mindig készen álljanak a használatra. A készülék modern, letisztult fekete külseje bármilyen környezetbe beleillik, legyen az otthonában vagy az irodában. Megbízhatóságát és tartósságát a minőségi anyagok használatának köszönheti, így biztos lehet benne, hogy hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújt.