Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Joyroom SA21-1T2 USB-C - 2xUSB-C adatkábel 1.5m fekete

<Joyroom SA21-1T2 USB-C - 2xUSB-C adatkábel 1.5m fekete

Gyári cikkszám:SA21-1T2 C

Árukód:joyrSA211T2C

Garanciaidő:2 év

Készlet: Rendelésre, 2 munkanap

Részletes leírás

Joyroom SA21-1T2 USB-C - 2xUSB-C adatkábel 1.5m fekete

A Joyroom SA21-1T2 egy kiváló minőségű adatkábel, amely 1,5 méteres hosszúsággal rendelkezik. Ez a kábel ideális választás a gyors és megbízható adatátvitelhez, valamint a készülékek töltéséhez. A kettős USB-C csatlakozóval ellátott kialakítás lehetővé teszi, hogy különböző eszközöket csatlakoztassunk és használjunk a legnagyobb hatékonysággal.

Termékleírás

A Joyroom SA21-1T2 adatkábel erős, tartós szerkezettel rendelkezik, amely hosszú élettartamot biztosít. Az USB-C csatlakozó kompatibilis a legtöbb modern okostelefonnal, táblagéppel és laptopokkal, így univerzálisan használható otthon, az irodában vagy utazás közben is.

Főbb jellemzők

  • Kettős USB-C csatlakozó: Lehetővé teszi két eszköz egyidejű csatlakoztatását és használatát.
  • Gyors adatátvitel: A kábel támogatja a gyors adatátviteli sebességeket, így biztosítva, hogy a fájlok gyorsan és hatékonyan kerüljenek átvitelre.
  • Erős kialakítás: A strapabíró anyagokból készült kábel ellenáll a mindennapi használat okozta kopásnak és sérüléseknek.
  • Univerzális kompatibilitás: Működik a legtöbb USB-C porttal rendelkező készülékkel, beleértve okostelefonokat, táblagépeket és laptopokat is.
  • Optimális hossz: Az 1,5 méteres kábel ideális méretű a különböző felhasználási helyzetekhez, legyen szó otthoni használatról, irodai munkáról, vagy utazásról.

Termékparaméterek

Termék típusa Adatkábel
Kábel hossza 1,5 méter
Csatlakozó 1 USB-C
Csatlakozó 2 USB-C
Szín Fekete

Ez a Joyroom adatkábel ideális választás mindazok számára, akik megbízható és gyors adatátvitelre vágynak. Az erős és tartós kialakításának köszönhetően hosszú időn át szolgálja majd Önt.