Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Joyroom SA21-1T2 USB-C - USB-C/Lightning adatkábel 1.5m fekete

<Joyroom SA21-1T2 USB-C - USB-C/Lightning adatkábel 1.5m fekete

Gyári cikkszám:SA21-1T2

Árukód:joyrSA211T2

Garanciaidő:2 év

Készlet: Rendelésre, 2 munkanap

Részletes leírás

Joyroom SA21-1T2 USB-C - USB-C/Lightning adatkábel 1.5m fekete

A Joyroom SA21-1T2 adatkábel egy kiváló minőségű, többfunkciós kábel, amely tervezési és funkcionalitási kiválóságokat ötvözi. A termék fő célja a különböző eszközök közötti adatátvitel és töltés biztosítása, ezért tökéletes választás mindennapi használatra.

Ez a kábel USB-C - USB-C/Lightning csatlakozókkal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók különböző eszközöket csatlakoztathassanak rá, legyen az Android vagy iOS platform. A Joyroom SA21-1T2 adatkábel hossza 1.5 méter, amely elegendő szabadságot biztosít a felhasználók számára, hogy kényelmesen használhassák eszközeiket, akár töltés közben is.

Termékparaméterek

  • Típus: Adatkábel
  • Csatlakozók: USB-C - USB-C/Lightning
  • Hossz: 1.5 méter
  • Szín: Fekete
  • Anyag: Környezetbarát TPE és Alumínium ötvözet
  • Kompatibilitás: Széleskörű kompatibilitás minden USB-C és Lightning csatlakozóval rendelkező eszközzel

Gyártói leírás

A Joyroom SA21-1T2 adatkábel a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készült. Az erős és tartós anyagok használatával biztosították, hogy a kábel hosszú élettartamú és megbízható legyen. Az alumínium ötvözet végei további védelmet nyújtanak a kopás ellen. Ez a kábel gyors adatátviteli sebességet és biztonságos töltést garantál, így nem csak a mindennapos használatra, hanem professzionális felhasználásra is kiválóan alkalmas.

A kábel kompakt és könnyen tárolható, így bárhová magával viheti. Kiváló választás azoknak, akik utaznak, illetve azoknak, akik szeretnék, ha mindig rendelkezésre állna egy megbízható töltő- és adatkábel.

A környezetbarát TPE anyag használata azt is biztosítja, hogy a kábel használat után könnyen újrahasznosítható, így hozzájárul a környezetvédelemhez.