Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Karl Lagerfeld Bois de Vétiver EDT 100ml Uraknak

<Karl Lagerfeld Bois de Vétiver EDT 100ml Uraknak

Árukód:karll3386460087261

Garanciaidő:Nincs

Részletes leírás

Karl Lagerfeld Bois de Vétiver EDT 100ml Uraknak
Karl Lagerfeld Bois de Vétiver EDT 100ml Uraknak
Fedezze fel a világ egyik legismertebb és legelismertebb divattervezőjének, Karl Lagerfeldnek a parfüm kollekcióját. A **Karl Lagerfeld Bois de Vétiver Eau de Toilette 100ml** egy olyan illat, amely tökéletesen megtestesíti Lagerfeld kreativitását és összetéveszthetetlen stílusát. Ez az illat 2017-ben került piacra, és azóta is az urak egyik kedvenc választása.
Az illat megalkotásában a francia parfümőr, Christophe Raynaud vett részt, aki egyedülállóan ötvözte a friss és fás jegyeket. A Bois de Vétiver azonnal felismerhető a vetiver és a citrus frissessége által, amely egy elegáns és kifinomult végeredményt nyújt.

Termékparaméterek:

  • Illat típusa: Eau de Toilette (EDT)
  • Kiszerelés: 100 milliliter
  • Illatcsalád: Fás - Aromás
  • Fejillat: Vérnarancs, Menta, Rózsaszín grapefruit
  • Szívillat: Vetiver, Rózsaszín bors, Geránium
  • Alapillat: Ambroxan, Pacsuli, Pézsma

Illatleírás:

A Karl Lagerfeld Bois de Vétiver EDT friss, citrusos fejillattal nyit, amelyben a vérnarancs és a menta dominál. A szívillat kifinomult fás jegyeket hordoz: a vetiver, rózsaszín bors és a geránium harmonikus kombinációja adja meg a parfüm karakterét. Az alapjegyekben az ambroxan, pacsuli és pézsma révén mélységet és tartósságot kap a kompozíció.

Használati útmutató:

Permetezze a Karl Lagerfeld Bois de Vétiver EDT-t tiszta bőrre, különösen a pulzuspontokra, mint a csuklók, nyak és a mellkas. A legjobb hatás érdekében ne dörzsölje össze a bőrt a parfüm alkalmazása után, mert ez megbonthatja az illat szerkezetét és a tartósságot. Használja szükség szerint a nap folyamán frissítésként.

Tárolási javaslatok:

Tárolja a parfümöt száraz és hűvös helyen, közvetlen napfénytől távol. Az ideális tárolási hőmérséklet 15-25°C között van. Győződjön meg róla, hogy a kupak mindig szorosan záródik, hogy az illat minőségét minél tovább megőrizze.

Ez egy AI által generált leírás! Bár igyekszünk pontos és hasznos információkat nyújtani, a tartalom helyessége és megbízhatósága nem garantált ezért további információkért a gyártói oldalt ajánlott elsősorban felkeresni a pontos információkért! AQUA Webáruház csapata