Dotcomp csv és xml feedek/árlisták url változása! TOVÁBB
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Karl Lagerfeld Fleur de Pécher EDP 50ml Hölgyeknek

<Karl Lagerfeld Fleur de Pécher EDP 50ml Hölgyeknek

Gyári cikkszám:3386460087278

Árukód:karll3386460087278

Garanciaidő:Nincs

Készlet: Rendelésre, 6 munkanap

Részletes leírás

Karl Lagerfeld Fleur de Pécher EDP 50ml Hölgyeknek - Termék Adatlap

Karl Lagerfeld Fleur de Pécher EDP 50ml Hölgyeknek

Termékleírás

A Karl Lagerfeld Fleur de Pécher Eau de Parfum (EDP) hölgyeknek egy egyedülálló, nőies illat, amely minden hölgyet magabiztossá és elbűvölővé varázsol. Ez az illat a híres divattervező, Karl Lagerfeld által inspirált parfüm, amely a modern nő eleganciáját és kifinomultságát tükrözi. Az illat friss és gyümölcsös jegyekkel indít, majd virágos és pézsmás alapjegyekkel bontakozik ki, ezzel egyedülálló élményt nyújtva mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra.

Illatjegyek

Fejjegyek: Yuzu, Nashi Körte

Szívjegyek: Barackvirág, Jázmin

Alapjegyek: Pézsma, Fa jegyek

Termék Paraméterek

  • Termék neve: Karl Lagerfeld Fleur de Pécher
  • Kiszerelés: 50ml
  • Terméktípus: Eau de Parfum (EDP)
  • Célcsoport: Hölgyek
  • Illatszer család: Virágos-gyümölcsös
  • Használat: Napi használatra vagy különleges alkalmakra

Használati Utasítás

A parfümöt célszerű az olyan meleg pontokra permetezni, mint a csukló, könyökhajlat vagy a nyak területe. Ez segíti a parfüm illatának intenzívebbé válását és hosszabb ideig tartó frissességét. Az optimális eredmény érdekében a parfüm felvitele előtt érdemes egy kevés krémet használni az érintett területeken. Ügyeljen arra, hogy a permetet ne dörzsölje el a bőrön, mert ez az illat molekuláinak széteséséhez vezethet.

Gyártói Információ

Karl Lagerfeld egy ikonikus név a divatiparban, amely a luxus és a minőség szinonimája. A parfümök tervezésénél a márka ugyanazon elveket követi, mint a divattervezésben: a kifinomultságot, az eleganciát és a modern stílust. A Lagerfeld parfümök a legjobb minőségű összetevők felhasználásával készülnek, és a legmagasabb szabványoknak megfelelnek.

Ajánlások

Ez a parfüm ideális választás azoknak a hölgyeknek, akik szeretnék kiemelni nőiességüket és eleganciájukat. A Fleur de Pécher tökéletesen illik mind a hétköznapi élethez, mind a különleges eseményekhez. Azok, akik szeretik a friss, gyümölcsös és virágos illatokat, imádni fogják ezt a parfümöt.

Vásárlói Vélemények

A termékről érkezett visszajelzések alapján a Karl Lagerfeld Fleur de Pécher EDP népszerűsége vitathatatlan. A vásárlók különösen kiemelik az illat tartósságát és a könnyed, mégis elegáns jegyeket, amelyek tökéletessé teszik ezt a parfümöt mindennapi viselésre.

Ez egy AI által generált leírás! Bár igyekszünk pontos és hasznos információkat nyújtani, a tartalom helyessége és megbízhatósága nem garantált, ezért további információkért a gyártói oldalt ajánlott elsősorban felkeresni a pontos információkért! AQUA Webáruház csapata