Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Logitech Wireless Combo MK220 vezeték nélküli billentyűzet + optikai egér (920-003167)

<Logitech Wireless Combo MK220 vezeték nélküli billentyűzet + optikai egér (920-003167)

Gyári cikkszám:920-003167

Árukód:kek-w-lo-MK220

Garanciaidő:2 év

Készlet: 10+ db

Specifikáció

Nyelv
magyar
Vezeték nélküli technológia
2.4GHz

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Kis méretű és vezeték nélküli.
Ezzel a sokoldalú párossal élvezheti a vezeték nélküli szabadság előnyeit. A kis méretű billentyűzetet elláttuk egy számbillentyűzettel, amely ideális az adatbevitelhez, számításokhoz és navigáláshoz, így több munkát végezhet el kisebb helyen. A mindkét kézbe illeszkedő egér egyenletes mozgáskövetést és görgetést nyújt a könnyű navigálás érdekében – otthon és a munkahelyen is.

Helytakarékos billentyűzet.
Ez a kompakt kialakítású billentyűzet tartalmazza az összes szükséges billentyűt, a számbillentyűzetet is beleértve, miközben a teljes méretű billentyűzeteknél kisebb a mérete. Tökéletes a szűk munkaterületekhez vagy a kisebb keretekhez, így közelebb helyezheti az egeret, hogy ne kelljen messzire kinyúlnia, és jobb testtartást vehessen fel. Ráadásul könnyen magával viheti bárhová, ahová a munkája viszi.

Hordozható, mindkét kézbe illeszkedő egér.
Ez a kis méretű egér egyenletes, pontos mozgáskövetésre és soronként görgetésre képes. A kényelmes alakjának köszönhetően mind a bal-, mind a jobbkezesek használhatják, ami egyszerűvé teszi a használatot, és hogy bárhová magával vigye.

A Plug and Play egyszerűsége.
Nincs szükség beállításra, és nincs vesződség. Az MK220 azonnal működik, amint a vevőegységet csatlakoztatja az USB-porthoz. A stabil, megbízható vezeték nélküli kapcsolat azt jelenti, hogy a vezeték nélküli szabadságot biztosító 10 méteres hatótávolsággal elfelejtheti a kimaradásokat. (A vezeték nélküli hatótávolság a környezeti és használati körülményektől függően változhat.)

A megbízható minőség.
A páros ugyanazon magas minőségi szabványok használatával készült, amelyeknek köszönhetően a Logitech az egerek és billentyűzetek terén globális vezető szerepre tett szert. (A Logitech egerek és billentyűzetek főbb globális piacokra (többek között az Amerikai Egyesült Államok, Dél-Korea, az Egyesült Királyság, Franciaország, Indonézia, Kanada, Kína, Németország, Oroszország, Svédország, Tajvan és Törökország) vonatkozó független értékesítési adatai alapján összesítve (darabszám szerint) (a 2019. július – 2020. július közötti időszakban). (Csak a kiskereskedelmi forgalomban.) Cseppálló kialakításának köszönhetően a billentyűzet ellenáll a munkával kapcsolatos elhasználódásnak és baleseteknek. (Korlátozott körülmények között tesztelve (legfeljebb 60 milliliter folyadékot ráöntve). (Ne merítse a billentyűzetet folyadékba.)

Folyamatos használathoz készült.
Az energiatakarékos technológiának köszönhető hatékony energiafelhasználás azt jelenti, hogy a billentyűzetet 24 hónapig, az egeret pedig 12 hónapig használhatja. (A billentyűzet és az egér üzemideje a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat.) az elemek cseréjével járó vesződség nélkül.

Újrahasznosított műanyagok felhasználásával készült.
MK220 műanyag alkatrészei tanúsított újrahasznosított műanyagból készültek – az egér esetében 66%, a billentyűzetnél 44% és a vevőegységnél 75% –, hogy második életet adjanak az életük végére ért, régi fogyasztói elektronikai eszközökből származó műanyagoknak, és segítsenek csökkenteni a gyártás karbonlábnyomát.

Billentyűzet:

  • 10 billentyűs számbillentyűzet
  • A zenelejátszás kezelőszervei
  • Akár 5 millió billentyűleütés (a NumLock billentyűt kivéve)
  • Billentyűtípus: Mély kialakítású billentyűk
  • Cseppálló (Korlátozott körülmények között tesztelve (legfeljebb 60 milliliter folyadékot ráöntve). Ne merítse a billentyűzetet folyadékba.
  • 2 db AAA elem (alkáli elem)

Egér:

  • Érzékelőtechnológia: Egyenletes optikai mozgáskövetés
  • Gombok száma: 3 (kattintás bal/jobb oldalon, kattintás középen)
  • Görgetés: soronként
  • Görgetőkerék: Igen, optikai
  • 2 db AA elem (alkáli elem)

Méretek billentyűzet:

  • Hossz: 381 mm, Szélesség: 112 mm, Magasság: 17,78 mm, Tömeg: 320 g

Méretek egér:

  • Hossz: 107 mm, Szélesség: 60 mm, Magasság: 40 mm, Tömeg: 112 g

A csomag tartalma:

  • Billentyűzet (K220), Egér (M150), USB-vevőegység, 2 db AAA méretű elem (a billentyűzethez) és 2 db AA méretű elem (az egérhez), Felhasználói útmutató