Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Logitech Wireless Desktop MK270 vezeték nélküli billentyűzet angol + egér (920-004508)

<Logitech Wireless Desktop MK270 vezeték nélküli billentyűzet angol + egér (920-004508)

Gyári cikkszám:920-004508

Árukód:kek-w-lo-920-004508

Garanciaidő:2 év

Készlet: Rendelésre, 4 munkanap

Specifikáció

Nyelv
angol
Multimédia gombok
igen
Vezeték nélküli technológia
2.4GHz

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Kedvenc vezeték nélküli páros.
Az MK270 vezeték nélküli páros ötvözi a teljes méretű billentyűzet kényelmét egy formatervezett, kis méretű egérrel. A médiavezérlő billentyűkkel, egy számbillentyűzettel és a pontos kurzorvezérléssel sokkal egyenletesebbé teheti a munkáját. Emellett a késleltetésmentes vezeték nélküli technológia megkönnyíti az üzembe helyezést, és helyet szabadít fel az asztalon. Nem csoda, hogy ez a világ legkelendőbb párosa! (A vezeték nélküli billentyűzet–egér párosra épülő MK270 termékcsaládba tartozó minden típust tartalmazó termékeknek a főbb globális piacokra (többek között az Amerikai Egyesült Államok, Dél-Korea, az Egyesült Királyság, Franciaország, Indonézia, Kanada, Kína, Németország, Oroszország, Svédország, Tajvan és Törökország) vonatkozó független értékesítési adatai alapján összesítve (darabszám szerint) (a 2019. november és 2020. november közötti időszakban). Csak a kiskereskedelmi forgalomban.)

Teljes méretű billentyűzet.
Kényelmes, teljes méretű és hatékony. Ez a médiavezérlő kezelőszervekhez való egyszerű hozzáféréssel kiegészített billentyűzet lehetővé teszi, hogy kevesebb idő alatt többet elvégezzen a nyolc médiavezérlővel, amelyekkel azonnal hozzáfér a zenéhez, médiatartalmakhoz, hangerőhöz és egyebekhez.

Kényelmes, kis méretű egér.
A kéz természetes vonalát követő, kényelmes, ívelt kialakítással hosszabb időn át hatékony maradhat. Ezt a kis méretű és vezeték nélküli egeret úgy terveztük, hogy egyformán kényelmes legyen a bal- és a jobbkezes felhasználóknak is. Az egyenletes kurzorvezérlés emellett a legtöbb felületen lehetővé teszi az egyszerű navigálást.

Vezeték nélkül egyszerűen.
Az erős, megbízható, 10 m-es hatótávolságú, 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően elfelejtheti a kimaradásokat és a késéseket. (A vezeték nélküli hatótávolság a környezeti és használati körülményektől függően változhat.)  Egy USB-vevőegységgel helyet szabadíthat fel az íróasztalán – olyan kicsi, hogy a számítógépben is elfér.

Megbízható és strapabíró.
Élvezze az MK270, a világ legkelendőbb párosának ismerős gépelési élményét, amely ugyanazon magas minőségi és megbízhatósági szabványok használatával készült, amelyeknek köszönhetően a Logitech az egerek és billentyűzetek terén globális vezető szerepre tett szert. (A Logitech egerek és billentyűzetek főbb globális piacokra (többek között az Amerikai Egyesült Államok, Dél-Korea, az Egyesült Királyság, Franciaország, Indonézia, Kanada, Kína, Németország, Oroszország, Svédország, Tajvan és Törökország) vonatkozó független értékesítési adatai alapján összesítve (darabszám szerint) (a 2019. július – 2020. július közötti időszakban). Csak a kiskereskedelmi forgalomban.)

Billentyűzet:

  • Cseppálló kialakítás (Korlátozott körülmények között tesztelve (legfeljebb 60 milliliter folyadékot ráöntve). Ne merítse a billentyűzetet folyadékba.)
  • Állítható billentyűzetmagasság
  • 10 billentyűs számbillentyűzet
  • Billentyűtípus: mély kialakítás
  • Caps Lock jelzőfény
  • Bekapcsológomb
  • 2 db AAA elem (alkáli elem)
  • Üzemidő: 36 hónap (A billentyűzet akkumulátorának üzemideje irodai használatot és évi kétmillió billentyűleütést feltételezve lett kiszámítva. A felhasználói tapasztalatok ettől eltérhetnek. Az üzemidő a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat.)

Egér:

  • Érzékelőtechnológia: Gördülékeny optikai mozgáskövetés
  • Gombok száma: 3 (kattintás bal/jobb oldalon, kattintás középen)
  • Görgetés: soronként
  • Görgetőkerék: Igen, 2D, optikai
  • Csatlakozás/tápellátás: Bekapcsológomb
  • 1 db AA elem (alkáli elem) Üzemidő: 12 hónap (A billentyűzet akkumulátorának üzemideje irodai használatot és évi kétmillió billentyűleütést feltételezve lett kiszámítva. A felhasználói tapasztalatok ettől eltérhetnek. Az üzemidő a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat.)

Méret billentyűzet:

  • Magasság: 149 mm, Szélesség: 441 mm, Mélység: 18 mm, Tömeg: 498 g

Méret egér:

  • Magasság: 99 mm, Szélesség: 60 mm, Mélység: 39 mm, Tömeg: 75,2 g

A csomag tartalma:

  • Billentyűzet 2 db AAA elemmel, Egér 1 db AA elemmel, USB-vevőegység, Felhasználói útmutató