Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Marshall Acton III Bluetooth hangszóró fekete (1006004)

<Marshall Acton III Bluetooth hangszóró fekete (1006004)

Gyári cikkszám:mar1006004

Árukód:mar1006004

Garanciaidő:2 év

Részletes leírás

A hangzás új generációja, amely magával ragad
A Marshall Acton III egy csúcskategóriás kompakt Bluetooth hangszóró, amely bármilyen belső térben megállja a helyét. Elődjéhez képest jóval szélesebb hangteret kínál, ráadásul a Marshall márkára jellemző kiváló minőségű hangzást adja, amely az egész helyiséget betölti, szó szerint magával ragad. Ez a következő generációs modell kifelé néző magassugárzókkal és innovatív hullámvezetőkkel rendelkezik az állandóanerőteljes hangzás érdekében. 

A Marshall Acton III bármilyen helyiséghez alkalmazkodik
Imádni fogpd a kiegyensúlyozott hangzást a határozott, szárnyaló magas hangokkal, szabályozott és dübörgő basszussal. A Marshall Acton III hangszóró Dynamic Loudness funkcióval rendelkezik, amely úgy állítja be a hang tónusegyensúlyát, hogy a zene bármilyen hangerő mellett ragyogóan szóljon. Ezt követően a Placement Compensation korrigálja a közeli tükröződő felületeket, amelyek befolyásolhatják a hangot. AMarshall Acton III több mint 60 év tapasztalatát ötvözi a modern technológiával – az eredmény egy egyedülálló hangzás a páratlan zenei élményhez.

A Bluetooth hangszóró készen áll a jövőre
A Bluetooth 5.2 technológiának és a 3,5 mm-es bemenetnek köszönhetően a Marshall Acton III-hoz való csatlakozás és a zenehallgatás még soha nem volt ilyen egyszerű. Ráadásul minden, ami a hangszóró vezérléséhez szükséges, beleértve a hangerő, a magas és a mély hangok vezérlését, közvetlenül a hangszóró testén található, így anélkül vezérelheted a zenét, hogy fel kellene venned a mobiltelefonodat. Ennek a hangszórónak az előnye az OTA (Over The Air) frissítések a mobilalkalmazáson keresztül, amely a legújabb szoftverrel és funkciókkal rendelkezik. 

A fenntarthatóbb megközelítést részesíted előnyben? Válaszd a Marshall Acton III-t
A Marshall fogta a jellegzetes rock 'n' roll otthoni hangszórócsaládját, és könnyed megjelenést adott neki. Ezáltal a Marshall Acton III hangszóró tökéletesen fog mutatni bármelyik polcon. Az ikonikus formatervezéshez hűen PVC-mentes konstrukcióval rendelkezik, és 70%-ban újrahasznosított műanyagból és vegán anyagokból készült.

A Marshall Acton III Black Bluetooth hangszóró legfontosabb jellemzői:
  • Kompakt hangszóró széles hangzásvilággal
  • Bluetooth 5.2 10 méteres hatótávolsággal és LE Audio támogatással
  • 3,5 mm-es bemenet
  • Egy 30 W-os D osztályú erősítő a mélysugárzóhoz
  • Két 15 W-os D-osztályú erősítő a magas hangszórókhoz
  • Minden szükséges kezelőszerv közvetlenül a hangszórón
  • Marshall Bluetooth ,mobilalkalmazás (iOS és Android)
  • A Marshall Acton III újrahasznosított anyagokból készült
  • OTA frissítések
  • Dynamic Loudness és Placements Compensation funkció