Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Mont Blanc Emblem EDT 100ml Uraknak

<Mont Blanc Emblem EDT 100ml Uraknak

Árukód:MontB3386460058728

Garanciaidő:Nincs

Részletes leírás

Mont Blanc Emblem EDT 100ml Uraknak

Mont Blanc Emblem EDT 100ml Uraknak

Termékleírás

A Mont Blanc Emblem Eau de Toilette egy elegáns és időtálló parfüm a modern férfi számára. A Mont Blanc márka hosszú múltra tekint vissza, és világszerte ismert a kiváló minőségű írószerekről, kiegészítőkről és illatok palettájáról. Az Emblem illatsorozat a márka kifinomultságát és szakértelmét tükrözi, oly módon, hogy az illat a magabiztosság és a sikkes elegancia megtestesítőjévé válik.

Illatjegyek

A Mont Blanc Emblem EDT illatkompozíciója frissítő és különleges, amely a viselőjének egyedi karizmát biztosít. Az illat nyitánya aromás és pikáns, köszönhetően a grapefruit és a kardamom kombinációjának, amely éberré és frissé varázsolja az élményt. A középső jegyekben a fahéj és a zsálya dominál, melyek melegséget és eleganciát kölcsönöznek az illatnak. Az alapjegyek között pedig a tonkabab és a fa jegyei keverednek, így tartóssá és karakteressé téve az illatot.

Termékjellemzők

  • Márka: Mont Blanc
  • Terméktípus: Eau de Toilette (EDT)
  • Kiszerelés: 100 ml
  • Illatcsalád: Aromás, fűszeres
  • Illatjegyek:
    • Fejjegyek: Grapefruit, kardamom
    • Szívjegyek: Fahéj, zsálya
    • Alapjegyek: Tonkabab, fa
  • Ajánlott: Hétköznapi viselethez, irodai környezetben és különleges alkalmakra egyaránt

Használati útmutató

A parfümöt ajánlott a bőr pulzuspontjain alkalmazni, mint például a csukló, nyak vagy a fül mögött. Ezek az pontok jobban kiemelik az illatot és hozzájárulnak a tartósságához. A legjobb eredmény érdekében mindig tiszta és száraz bőrre permetezze.

Összetevők

Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Limonene, Linalool, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citral, BHT, Citronellol, Benzyl Alcohol, Isoeugenol.

Ez egy AI által generált leírás! Bár igyekszünk pontos és hasznos információkat nyújtani, a tartalom helyessége és megbízhatósága nem garantált ezért további információkért a gyártói oldalt ajánlott elsősorban felkeresni! AQUA Webáruház csapata