Dotcomp csv és xml feedek/árlisták url változása! TOVÁBB
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Sencor SWK 1752CO vízforraló rézszínű

<Sencor SWK 1752CO vízforraló rézszínű

Gyári cikkszám:SWK 1752CO

Árukód:sencorSWK1752CO

Garanciaidő:1 év

Készlet: Rendelésre, 6 munkanap

Részletes leírás

A Sencor SWK 1752CO egy nagy teljesítményű nemesacélból készült elektromos vízforraló 2200 watt maximális teljesítménnyel, mellyel időt és energiát takaríthat meg. Akár 1,7 liter vizet is képes egyszerre felforralni, így 6 vagy több fős háztartásokba megfelelő választás. A készülék használatát ergonomikusan kialakított fogantyú teszi kényelmesebbé, valamint a markolatba épített fedélnyitó gomb. A beépített szűrő könnyen és egyszerűen eltávolítható, tisztítható. A vízforraló kétszeres biztonsági rendszerrel lett felszerelve. A 360°-ban elforduló talpnak köszönhetően a tápkábel sem zavarja a munkában. A metál designnak köszönhetően minden konyha ékessége lesz.TÖBB SZÍNVÁLTOZAT
Szinte egyedülálló a Sencor több színváltozatban elérhető vízforraló, amelyek közül mindenki kiválaszthatja kedvencét! Nem csak azért, hogy minden belső tér személyre szabott legyen, hanem a készülék tökéletes munkát is végez, a nagy teljesítmény és a számos funkcióknak köszönhetően időt és energiát takarítanak meg!


PRAKTIKUS, KIVEHETŐ VÍZSZŰRŐ
A Sencor vízforraló egy egyszerűen kivehető és mosható szűrővel lett felszerelve, így felfog minden szennyeződést és üledéket. A speciális kiöntő csőr, meggátolja a víz lecseppenését és kifolyását. A beépített vízszint jelzőnek, köszönhetően egy pillantás alatt ellenőrizheti a kannában lévő vízmennyiséget.


SPECIÁLIS KIALAKÍTÁSÚ FŰTŐSPIRÁL
A vízforraló alja rozsdamentes acélból készült. A kiváló minőségnek köszönhetően minimálisra csökkenti a kalcium lerakódások képződését az egyszerű karbantartás érdekében. Az speciális fűtőspirál a rozsdamentes acél aljzat alá került beépítésre, biztosítva tartós és egyenletes működést.


BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT
A beépített biztonsági mechanizmusok és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát.
1. Nem fogok túlmelegedni, ha víz nélkül van bekapcsolva
2. A forráspont elérésekor automatikusan kikapcsol