Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Soundeus Soundglasses 5S napszemüvegbe Bluetooth hangszóróval

<Soundeus Soundglasses 5S napszemüvegbe Bluetooth hangszóróval

Gyári cikkszám:Soundglasses 5S

Árukód:souSoundglasses5S

Garanciaidő:2 év

Készlet: Rendelésre, 6 munkanap

Részletes leírás

Soundeus Soundglasses 5S audio szemüveg
A Soundeus Soundglasses 5S szemüveg keretbe épített hangszórókkal és kettős beépített mikrofonnal rendelkezik környezeti zajszűréssel, így kényelmesen, kiváló minőségben fogadhatsz telefonhívásokat és hallgathatsz zenét. A Bluetooth 5.0 kényelmes kapcsolatot biztosít okostelefonoddal, a megbízható szemvédelemről pedig az UVA/UVB 400 szűrővel ellátott fémes lencsék gondoskodnak. A Soundeus Soundglasses 5S kiválóan alkalmas sportoláshoz, kézzel végzett munkához és egyéb tevékenységekhez, továbbá a precíz IPX5 tanúsítvánnyal rendelkező kivitelezésnek köszönhetően könnyedén ellenáll a víznek és az izzadságnak is.

Biztonságos a szem számára
A Soundeus Soundglasses 5S UVA/UVB 400 szűrővel rendelkező fémes narancssárga színű lencsékkel rendelkezik, amelyet gyorsan és egyszerűen kicserélhetsz a csomagban található átlátszó lencsére. A szemüveg nemcsak a látásod védi a károsodástól, hanem stílusos kiegészítőként is szolgál. Ha a lencse sérült, csak a lencsét cseréld ki, ne az egész szemüveget. A Soundeus Soundglasses 5S védőtokkal rendelkezik és 3 különböző méretű szárat kínál a maximális viselési kényelem érdekében.

A Soundeus Soundglasses 5S csúcstechnológiát használ
A védőszemüveg ideális egyensúlyt biztosít a hangminőség és a biztonság fenntartása mellett. Az Audiorims technológiának köszönhetően a Soundeus Soundglasses 5S szemüveggel kényelmesen telefonálhatsz, használhatod a navigációt és hallgathatod kedvenc zenéid. Ráadásul mindig tökéletes áttekintést kapsz arról, hogy mi történik a környezetedben. A Soundeus Soundglasses 5S használata ennek köszönhetően rendkívül biztonságos, amelyet az élsportolók által végzett kiterjedt tesztek is bizonyítanak.

A Soundeus Soundglasses 5S szemüveg legfőbb jellemzői:
  • A hangminőség és a biztonság ideális egyensúlyát kínálja
  • A felhasználó megfelelően hallja a hangot a szemüvegből, de nem veszíti szem elől a környezetét
  • Pontos kidolgozás
  • Bluetooth 5.0 technológia
  • A szárak ON/OFF be- és kikapcsolása megakadályozza a véletlen ki- vagy bekapcsolást
  • Fémes lencsék UVA/UVB 400 szűrővel
  • Cserélhető átlátszó lencsék a csomagban
  • A Sondeus szemüvegek kitűnnek kifinomult kialakításukkal és a felhasznált anyagok minőségével
  • Nagyfokú ellenállás az IPX5 tanúsítványnak köszönhetően
  • Audiorims technológia
  • Praktikus védőtok
  • 3  szárméret a viselési kényelem érdekében
IPX5 minőségi védelem
A Soundeus Soundglasses 5S IPX5 tanúsított védelemmel rendelkezik, amely garantálja a magas víz- és izzadtságállóságot. Így minden időjárási körülmények között használhatod őket, még akkor is, ha a medence mellett tartózkodsz. A Bluetooth 5.0 technológiának köszönhetően a Soundeus Soundglasses 5S könnyen csatlakoztatható telefonodhoz és okosórádhoz.