Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Thierry Mugler Angel EDP 100 ml Hölgyeknek

<Thierry Mugler Angel EDP 100 ml Hölgyeknek

Árukód:tm3439600056655

Garanciaidő:Nincs

Részletes leírás

Thierry Mugler Angel EDP 100 ml Hölgyeknek

Thierry Mugler Angel EDP 100 ml Hölgyeknek

A Thierry Mugler Angel Eau de Parfum egy ikonikus illat, amelyet kifejezetten hölgyek számára terveztek. Ez a 100 ml-es kiszerelésű parfüm a luxus, a csábítás és a varázslat tökéletes egyvelegét kínálja.

Termékleírás

A Thierry Mugler Angel parfüm a csillogó, édes és fás jegyekkel kombinálva egy igazán egyedi és megkapó illatkompozíciót teremt. Az Angel az 1990-es évek elején debütált, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend a világ minden táján. Az illat megalkotásakor Mugler az égiek és a földi édes élvezetek kombinációját vette alapul, ezáltal egy álomszerű, elbűvölő illattal megajándékozva viselőjét.

Illatjegyek

  • Fejjegyek: bergamot, mandarin, kókusz
  • Szívjegyek: sárgadinnye, barack, szilva, jázmin, orchidea
  • Alapjegyek: vanília, csokoládé, karamell, pacsuli, tonkabab

Termékparaméterek

Márka: Thierry Mugler
Kiszerelés: 100 ml
Illat: Orientális-vaníliás
Nem: Hölgyeknek
Illatintenzitás: Eau de Parfum (EDP)

Használati javaslat

A legjobb eredmény eléréséhez permetezze a parfümöt a pulzuspontokra, például a csuklóra, a nyak hátsó részére és a könyökhajlatra. Az illat tartósabb lesz, ha előtte hidratálja bőrét illatmentes krémmel.

Koncepció és tervezés

A Thierry Mugler Angel illatot Thierry Mugler francia divattervező álmodta meg, aki az ég és a föld közötti kapcsolatot kívánta tükrözni ezzel a különleges kompozícióval. A parfüm üvegének formatervezése is figyelemre méltó: a csillag alakú flakon a véghetetlenséget és a fényt szimbolizálja.

Ez egy AI által generált leírás! Bár igyekszünk pontos és hasznos információkat nyújtani, a tartalom helyessége és megbízhatósága nem garantált ezért további információkért a gyártói oldalt ajánlott elsősorban felkeresni! AQUA Webáruház csapata