Dotcomp csv és xml feedek/árlisták url változása! TOVÁBB
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Viktor & Rolf Flowerbomb EDP 100ml Hölgyeknek

<Viktor & Rolf Flowerbomb EDP 100ml Hölgyeknek

Gyári cikkszám:3360374000059

Árukód:VR3360374000059

Garanciaidő:Nincs

Készlet: Rendelésre, 6 munkanap

Részletes leírás

Viktor & Rolf Flowerbomb EDP 100ml Hölgyeknek


Egy robbanásnyi virág illata, amely meghódítja az érzékeket.

Termékleírás

A Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum egy varázslatosan nőies illat, amely 2005-ben jelent meg a piacon. A tervezők, Viktor Horsting és Rolf Snoeren egy olyan illat létrehozását tűzték ki célul, amely egyben erőteljes és bájos, ellentmondásos, mégis harmonikus. Az eredmény: egy robbanásszerű virágcsokor modern és elegáns kiadásban.

Az Eau de Parfum lágy, mégis intenzív, melynek tökéletesensége minden részletében felfedezhető. Az illat kompozíciója egyedi, ahogy a kezdeti bergamott és tea aromák átadják helyüket a középszív virágos jegyeinek, mint az osmanthus, orchidea, freézia és a jázmin. Az alapjegyekben a pacsuli, a vanília és az édes pézsma biztosítják az illat hosszan tartó, érzéki karakterét.

Összetevők

  • Fej: Bergamott, Tea
  • Szív: Osmanthus, Orchidea, Freézia, Jázmin
  • Alap: Pacsuli, Vanília, Pézsma

Hogyan Használja

A Viktor & Rolf Flowerbomb EDP használata egyszerű. Permetezzen a bőrre, különösen a meleg pontokra, mint a csukló, a nyak, a fül mögötti terület és a könyök hajlatok. Ezzel biztosíthatja az illat hosszantartó jelenlétét és intenzív hatását a nap folyamán.

Tárolás és Biztonság

Tartsa a Flowerbomb EDP-t hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől távol. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ügyeljen arra, hogy ne kerüljön a szembe, és ha irritációt észlel, hagyja abba az használatát és forduljon orvoshoz.

A Viktor & Rolf Filozófiája

Viktor & Rolf az illattervezés művészetét a kifinomultság és az innováció vezérli. Minden illatuk egy történetet mesél el, tele bonyolult karakterekkel és meglepő fordulatokkal. A Flowerbomb kifejlesztése során a cél az volt, hogy egy olyan illatot hozzanak létre, ami ugyanolyan robbanékony és meglepő, mint maga a név.