Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Apple iPhone Lightning dokkoló ezüst (ML8J2ZM/A)

<Apple iPhone Lightning dokkoló ezüst  (ML8J2ZM/A)

Gyári cikkszám:ML8J2ZM/A

Árukód:tel-tart-ML8J2ZM/A

Garanciaidő:1 év

Részletes leírás

Tulajdonságok:

A négyféle fémes bevonattal kapható iPhone Lightning dokkoló az iPhone 6s tökéletes kiegészítője. Ezüstszínű, asztroszürke, aranyszínű és rozéarany változatban választható.

Lightning csatlakozós iPhone készülékek töltésére és szinkronizálására használható. A töltés és a szinkronizálás alatt az iPhone álló helyzetben van a dokkolóban, amely így íróasztalra és más munkafelületekre is ideális választás. Az iPhone az Apple tokjaiba bújtatva is egyszerűen dokkolható, és akkor sem kell kivenned a dokkolóból, ha fel akarod oldani a zárolását, vagy a Touch ID-t szeretnéd használni.

Néhány javaslat az iPhone Lightning dokkoló használatához:

  • Csatlakoztasd a dokkolót a számítógéphez az iPhone USB-kábelével, és nemcsak szinkronizálhatod iPhone készülékedet, hanem az akkumulátorát is feltöltheted.
  • Az akkumulátor feltöltéséhez csatlakoztasd a dokkolót egy elektromos aljzathoz az iPhone-hoz kapott Apple USB hálózati adapterrel.
  • Helyezd a dokkolóba az iPhone-t, és máris tiszta hangzású kihangosított hívásokat folytathatsz.
  • Fejhallgatódat a dokkolóhoz csatlakoztatva töltés és szinkronizálás közben is tudsz zenét hallgatni.
  • Ha a dokkolót aktív hangszórókhoz vagy hifiberendezéshez csatlakoztatod egy külön beszerezhető 3,5 mm-es kábellel, akkor zenét és podcastokat hallgathatsz az iPhone-ról.


Kompatibilis: iPhone modellek: iPhone 5; iPhone 5c; iPhone 5s; iPhone 6; iPhone 6 Plus; iPhone 6s; iPhone 6s Plus; iPod modellek: 5. generációs iPod touch, 32 GB/64 GB; 5. generációs iPod touch, 16 GB; 6. generációs iPod touch