Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

ASUS ROG Claymore Cherry MX Red mechanikus billentyűzet fekete USB (90MP00E0-B0HA00)

<ASUS ROG Claymore Cherry MX Red mechanikus billentyűzet fekete USB (90MP00E0-B0HA00)

Gyári cikkszám:90MP00E0-B0HA00

Árukód:kek-w-as-90MP00E0

Garanciaidő:1 év

Specifikáció

Csatlakozó típusa
USB
Nyelv
magyar
Háttér-világítás
igen
Mechanikus gombok
Cherry MX Red

Részletes leírás

Tulajdonságok:

A világ első levehető számbillentyűzettel, Aura Sync technológiával és Cherry MX RGB kapcsolókkal rendelkező mechanikus játékbillentyűzete.

A ROG Claymore a világ első olyan RGB mechanikus gémerbillentyűzete, amelyhez levehető számbillentyű is tartozik, ezért játék közben rugalmas elhelyezési lehetőségeket kínál. Cherry MX RGB kapcsolói nagyon precíz és jó visszajelzést adó érzetet nyújtanak, az egyedileg programozható háttérvilágítású, Aura sync RGB LED technológiás billentyűk páratlan személyre szabási lehetőségeket nyújtanak. A billentyűzet "100% anti-ghosting" és "N-Key rollover" technológiával is rendelkezik (vagyis pergésmentes és akárhány billentyűleütés megjegyzésére képes), menet közben képes a makrók rögzítésére, és dedikált gyorsbillentyűi vannak az ASUS alaplapok hűtésének és túlhajtásának vezérlésére. ROG Claymore győzelemre segít a digitális csatamezőn.

Akár hat felhasználói profilt is el lehet menteni a ROG Claymore beépített flash memóriájába, hogy bárhol használható legyen (5 egyedi és 1 alapértelmezett profil). Az intuitív ROG Armoury a billentyűk, a megvilágítás és a makrók beállítására használható. De akár még statisztikai adatokat is tud gyűjteni arról, hogy játék közben hány billentyűt nyomtál le.  

Az Aura Sync messze tágabb lehetőségeket kínál az RGB megvilágítás beállításához, mint a bekattintható jelölőnégyzetek. Az összes Aura-képes terméknél egyetlen alkalmazásból vezérelhetők a LED-ek, ezzel tökéletes összhang teremthető a perifériák között. Az Aura lehetővé teszi az alaplap, a ROG Claymore és az egyre nagyobb számú Aura-képes termék fényeffektusainak szinkronizálását. Rengeteg LED-effektus közül választhatsz, a ROG Claymore háttérvilágítása még akár a CPU hőmérsékletére is reflektálhat.   

  • Egyedi háttérvilágítású billentyűk Aura Sync RGB LED technológiával a határtalan személyre szabási lehetőségek biztosításához
  • Teljesen programozható gombok azonnali makrórögzítéssel
  • 100% anti-ghosting és N-key rollover (NKRO) technológia
  • Gyorsbillentyűk a ventilátorsebesség, a megvilágítás és a túlhajtás vezérléséhez (ASUS ROG alaplappal használva)
  • Saját belső memória a profilok mentéséhez menet közben, és intuitív ROG Armoury a megvilágítás, a billentyűk és a statisztikák beállításához
  • Strapabíró alumínium szerkezet tekervényes maja díszítéssel

Cherry MX Red kapcsoló:

  • Kapcsoló: extrém gyors és lineáris válasz
  • Működtetési távolság: 2.0 mm
  • Működtetési erő: 45 g