Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Battlefield 1 Revolution Edition (PS4)

<Battlefield 1 Revolution Edition (PS4)

Gyári cikkszám:bf1re

Árukód:sof-ps4-bf1re

Garanciaidő:Nincs

Specifikáció

Platform
PS4
Kategória
Akció
Korhatár
18+

Részletes leírás

Tulajdonságok:

A Battlefield 1 Revolution jóvoltából gigászi, csapatalapú többszemélyes csatákon és a lebilincselő háborús történeteket elmesélő hadjáratmódon keresztül ismerheted meg a világháború korát. A Battlefield 1 alapjátékot és a 4 kiegészítőt magában foglaló Battlefield 1 Premium Passt* is tartalmazó csomag a lehető legteljesebb élményt nyújtja verhetetlen áron.

Csatlakozz a Battlefield összetartó közösségéhez, és vegyél részt a világháború csatáiban ezzel a szakmailag is elismert belső nézetű lövöldözős játékkal! A Battlefield™ 1 Revolution a lehető legteljesebb élményt nyújtja verhetetlen áron - tartalma:

  • Battlefield 1 alapjáték: Éld át a totális háború hajnalát a Battlefield 1 játékban! A háború világát kalandokkal teli kampány vagy izgalmas, akár 64 játékost felvonultató többszemélyes csaták során ismerheted meg. Küzdj a gyalogság soraiban, vagy vezess fantasztikus járműveket földön, vízen és a levegőben! Módosítsd taktikádat menet közben, a Battlefield sorozat legdinamikusabb csatáinak alakulása szerint.
  • Battlefield 1 Premium Pass: 4 tematikus kiegészítőcsomag új többszemélyes térképekkel, fegyverekkel és sok más újdonsággal. 2 hét korai hozzáférés a megjelenés előtt álló kiegészítőkhöz.
  • 14 Battlefield 1 Superior Battlepack 1-1 különleges fegyvertextúrával, 2016 novemberétől havi bontásban kiosztva. A Premium Pass megvásárlásakor visszamenőleg megkapod a 2016 novembere óta kiosztott összes Battlepack csomagot.
  • 14 egyedi dögcédula a Battlefield 1 Premium Pass időszaka során kiosztva.
  • Elsőbbségi helyek a szerverek várólistáján.
  • Red Baron, Lawrence of Arabia és Hellfighter csomag - a híres hősök és egységek által ihletett, tematikus fegyverekkel, járművekkel és emblémákkal.
  • Új külső a Behemoth járműosztály, a Battlefield 1 legnagyobb járművei számára.
  • 5 Battlefield 1 Battlepack 1-1 különleges fegyvertextúrával.