Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Braun BR710 hajkefe fekete

<Braun BR710 hajkefe fekete

Gyári cikkszám:BRA-BR710BK

Árukód:bra-br-710bk

Garanciaidő:2 év

Részletes leírás

Tulajdonságok:

IONTEC: Hozza elő a ragyogást! Győzze le az elektrosztatikus és a szálló hajat
A Braun Satin Brush kefe az IONTEC technológiával egyedülálló. Míg egyéb eszközöknél az ionok az anyagban rejtve maradnak, addig a Satin Brush kefe milliószám juttatja el őket a hajhoz, kis zöld fúvókáin keresztül. Ezt a halk sziszegést hallhatja is működés közben. Ezek az ionok bejutnak a hajba, legyőzik az elektrosztatikusságot, a szálló hajat, azonnal kiemelve annak fényét. A levegő nedvességtartalmát is segítik visszajuttatni a hajba. Ez nagyon egészséges a haj számára.

Levehető, könnyen tisztítható párna.
Egyszerűen távolítsa el a párnát és könnyedén tisztítsa meg a csap alatt. Így hosszú évekig is megőrzi keféje eredeti állapotát.

Egy darabból készülő sörték.
Nincsenek tüskék, nincsenek éles szélek. Az egy darabból készült sörték csodálatosan finom simítást garantálnak a hajban.

Utazózár. Aktív ionok utazáskor is.
Az, hogy keféjét bárhová magával viheti, azt jelenti, hogy hajának azonnali fényét is bárhol visszanyerheti. Legyen szó egy nagyszerű esti programról, vagy egy munkával töltött hosszú napról, egy gombnyomással és néhány simítással azonnal új fénybe öltözhet. Az automatikus utazózár védi az iont kieresztő fúvókákat, amíg a Satin Brush a táskában pihen.