Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Braun HC5090 hajvágó

<Braun HC5090 hajvágó

Gyári cikkszám:HC5090

Árukód:he-br-HC5090

Garanciaidő:2 év

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Braun HC5090 hajvágó. Élethosszig tartó éles pengék a tökéletes hajvágáshoz.

Megfelelő fésű 8 precíz hosszbeállításhoz. Az állítható vezetőfésű segítségével olyan hajviseletet választhat, amilyet akar. A fésű a 3-24 cm közötti tartományban használható. Memory SafetyLock rendszer - tökéletes eredmények minden alkalommal. A Memory SafetyLock rendszer intelligensen zárja és memorizálja az utoljára alkalmazott hosszbeállítást, még a tartozék eltávolítása után is.

Ultraéles pengék a precíziós vágáshoz. A Braun hajvágó pengéi tartós élességre lettek kifejlesztve. Ez biztosítja azt a precizitást, ami a kívánt stílus eléréséhez szükséges. Teljesen mosható. A Braun hajvágó tökéletesen mosható, így könnyedén megtisztíthatja folyó víz alatt.

Kettős akkurendszer. Vezetékkel és vezeték nélkül is működtethető kialakításánál fogva. A Braun hajvágót kettős akkurendszer működteti. A két Ni-MH akkumulátor 8 óra alatt teljesen feltöltődik, és 40 percnyi vezeték nélküli használatot biztosít. A nonstop működtetéshez egyszerűen használja vezetékkel.

  • LED töltésjelző. Egy LED jelzőfény jelzi, ha az eszköz tölt, és amikor teljesen fel van töltve
  • Automatikus feszültségérték-beállítás a világon bárhol. A Braun hajvágó automatikusan igazítja a feszültségszintet 100 V és 240 V között. Emiatt ideális utazótárs