Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

FIFA 10 (PS3) (2140133)

<FIFA 10 (PS3) (2140133)

Gyári cikkszám:2140133

Árukód:sof-ps3-fifa10

Garanciaidő:Nincs

Specifikáció

Platform
PS3
Kategória
Sport
Korhatár
3+
VR támogatás
Magyar

Részletes leírás

A FIFA 10 alapvető újításokat hoz a játékmenetbe érzékenység és intelligencia tekintetében, továbbá a Menedzser mód teljes átalakítását, 50 alapvető módosítást is beleértve. Az újítások új szintre emelik a játékélmény valószerűségét – a FIFA 10 mind innováció, mind játékmenet tekintetében a legteljesebb és legintelligensebb futball-szimuláció, amelyet valaha készítettek.

Számos meghatározó játékmechanikai elemet alapjaiban dolgoztak át annak érdekében, hogy a FIFA 10 minél valószerűbb futballélményt nyújtson: finomodott a labdakezelés és a játékosok közti fizikai interakció is. Támadáskor a játékosok hatékonyabban használják ki a rendelkezésükre álló teret, módosítják elfutásaik útvonalát, nehogy lesre kerüljenek, természetes módon kerülik el egymást, és többféle támadási mintát variálnak. Védekezéskor komoly szerephez jutnak az olyan új koncepciók, mint a helyezkedési sorrend; ez lehetővé teszi a védőjátékosok számára, hogy fedezzék a rosszul helyezkedő csapattársaik által üresen hagyott zónákat is. A FIFA 10 arzenáljában – a védekezési taktika hatékonyságának fokozása érdekében – helyet kapott az irányított oldalsó szerelés, a jelölt emberfogás és a programozott viselkedésformák eseti felülbírálása is.

Az első, valóban 360° fokos cselezési rendszer nagy mértékben fokozza a labdakezelés biztonságát, és lehetővé teszi a védők által hagyott réseken való átbújást, ami korábban nem volt lehetséges. A vadonatúj animációs technológia jóvoltából a gyakorlott cselezők mostantól rávezethetik a labdát a védőre, és gyors labdával szöktethetik magukat mellette. A szabad fizikai interakciónak nevezett új koncepció révén a játékosok nagyobb körön belül kezelhetik biztosan a labdát, az új ütközésfigyelés pedig valószerűbb, kevésbé kiszámítható összecsapásokat eredményez a labdaszerzésért a támadó- és védőjátékos között.

A FIFA 10 a felhasználók körében oly népszerű Menedzser módot is 50 érdemi változással gazdagítja: az újdonságok listáján realisztikusabb mérkőzések, több döntési szemponton alapuló cserék és élethűbben fejlődő játékosok szerepelnek.

  • 360° fokos cselezés
    A forradalmi, 360° fokos cselezési rendszer nagy mértékben fokozza a labdakezelés biztonságát, és lehetővé teszi a védők által hagyott réseken való átbújást, ami korábban nem volt lehetséges.

  • Haladó cselezési opciók
    A vadonatúj animációs technológia jóvoltából a gyakorlott cselezők mostantól rávezethetik a labdát a védőre, és gyors labdával szöktethetik magukat mellette.

  • Szabad fizikai interakció
    A szélesebb cselezési hatókör és az új ütközésfigyelés változatosabb, valószerűbb és kevésbé kiszámítható összecsapásokat eredményez a labdaszerzésért a támadó- és védőjátékos között

  • Játékosprioritások
    A továbbfejlesztett MI 50 mozgási ciklust tárol, így lehetségessé válik a helyzetnek megfelelő pozícióválasztás. A játékosok jobban koncentrálnak a labdára és az akciónak leginkább megfelelő sebességet választják.

  • Továbbfejlesztett labdaszerzési intelligencia
    A játékosok mostantól pontosabban észlelik a kínálkozó legegyszerűbb és legígéretesebb labdafogási pozíciót, így kevesebb erőfeszítéssel és gyorsabban állíthatják meg a földön és szerezhetik meg a labdát.

  • Haladó helyezkedési opciók
    A védők több feladatra is képesek koncentrálni egyszerre, és a pozíciójukat elhagyó csapattársak által üresen hagyott helyeket is fedezik veszélyes helyzetekben. Támadáskor a játékosok hatékonyabban mérik fel a rendelkezésükre álló teret és igyekeznek úgy megválasztani pályájukat, hogy az akció közelében maradva lehetővé tegyék az átadásokat és a különféle támadási taktikákat.

  • Pontosabb átadások
    A játékosok ügyesebben elemzik, mennyi hely áll a rendelkezésükre, ezért pontosabb passzokat adnak, így a passzt fogadó játékosok előnyre tehetnek szert a védőkkel szemben.

  • Valósághű lövések
    A lövési rendszer finomhangolásával és a labda fizikai viselkedésének pontosításával a játékosok minden eddiginél változatosabb és valószerűbb módon csavarhatják be a hálóba a labdát, hogy maradéktalanul átélhető legyen a gólszerzés eksztázisa.

  • Változatosabb védekezési taktikák
    Továbbfejlesztettük az irányított oldalsó szerelést, így a gyakorlott felhasználóknak nagyobb a játéktere, hogy elkerüljék a szabálytalan szerelést. A továbbfejlesztett tisztázási logikának köszönhetően a védők több lehetőség közül válogathatnak, amikor a támadó előtt igyekeznek megszerezni a labdát. A védők próbálkozhatnak becsúszással blokkolni a beadásokat vagy az ellenfél feje felett átrúgni a labdát, ezért sokkal hatékonyabban akadályozhatják meg, hogy a támadók gólt szerezzenek.

  • Továbbfejlesztett kapusintelligencia
    A különféle fejlesztéseknek köszönhetően a kapusok hatékonyabban észlelik a labdákat és jobban időzítik reakcióikat, így érzékenyebb és lendületesebb kitámadásokra számíthatunk. Új animációs technológia biztosítja, hogy a kapus helyezkedése és mozgása élethűbb legyen, így változatosabb gólok születhetnek.

  • A Menedzser mód továbbfejlesztése
    Több mint 50 érdemi változás gazdagítja ezt a játékmódot, hogy a játékélmény valószerűsége a lehető legteljesebb legyen. A mérkőzések eredményei a játékosok, illetve a csapatok erősségein és gyengeségein alapulnak. A játékostranszferek számos tényező figyelembevételével történnek, beleértve a klub pénzügyi helyzetét és presztízsét, a hasonló játékosok elérhetőségét, valamint az MI által irányított konkurens klubok tevékenységét. A játékosok fejlődése is valószerűbb: a fejlődés ívének alakulásában fontos szerepet játszanak az olyan tényezők, mint például a futballista kora és az őt érő a környezeti hatások.

  • Folyamatos játékmenet
    A játék tökéletesen visszaadja a valódi mérkőzések hangulatát, tempóját és izgalmát, a szabadrúgásokat és a bírói ítéleteket is beleértve.

  • Új gyakorlópálya
    Dolgozz a technikádon, csiszold az egyes képességeidet külön-külön ebben a sokoldalú gyakorló játékmódban – még azelőtt, hogy a pályára lépnél!