Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Gardena 3108-20 Combisystem gyümölcsfelszedő

<Gardena 3108-20 Combisystem gyümölcsfelszedő

Gyári cikkszám:3108-20

Árukód:kg-ga-3108-20

Garanciaidő:2 év

Készlet: Rendelésre, 5 munkanap

Részletes leírás

Tulajdonságok:

A fáról lehullott gyümölcsök felszedés hajlongás nélkül könnyen lehetséges a gardena combisystem gyümölcsfelszedő segítségével. Köszönhetően a rugalmas műanyag merevítőknek 4-től 9 cm-ig a gyümölcsök felszedhetők. Nem számít, hogy ön diót, vagy almát szeretne felszedni, egyszerűen tolja végig rajtuk a gyümölcsfelszedőt, s a gyümölcsök máris ott lesznek összegyűjtve.

Kényelmesen kezelhető

A praktikus lapát funkció használatával nehezen elérhető helyekről, mint például a fák törzséhez közel is összeszedhetjük a gyümölcsöt.

Megbízható csatlakozás 

A combisystem gyümölcsfelszedőt egyszerűen tegyük rá a nyélre és csavarozzuk szorosra. És máris szoros és 100%-os kilazulás-mentes csatlakozást kapunk, amely garantálja a kényelmes munkát.

Bármely nyélre felhelyezhető

A GARDENA combisystem szerszámok bármely GARDENA combisystem nyélre felhelyezhetők. Válasszon tetszése szerint fából vagy alumíniumból készült nyelet, vagy egy hátkímélő típust.

Könnyen üríthető 

A szabadalmaztatott oldalnyílás lehetővé teszi a gyümölcsszedő kiürítését anélkül, hogy lehajolnánk vagy további segédeszközt vennénk igénybe..