2024.02.19.

Így bővül idén az Expeditions: A MudRunner Game

Trailerben mutatták be, hogy milyen extra tartalmakkal készülnek a premier utáni első évre.
 

Az év egyik legizgalmasabb, de kétségtelenül legextrémebb autós játék hamarosan megjelenik. Az Expeditions: A MudRunner Game lényege az extrém terepen való autózás, ahol gyakran csak speciális kiegészítőkkel megoldható a haladás. A játék a premier után is tovább fog bővülni.

 

A játékosok különlegesen felkészített terepjárók volánja mögé pattanhatnak, hogy ősi meteorkrátereket, repülőroncsokat vagy régi romokat kutassunk fel. Ehhez viszont embertelen tájakon kell áthágnunk, amihez csörlőre, drónokra, pallókra és hasonló felszerelésekre is szükség lesz.
 



A fejlesztők a premier után sem fordítanak hátat játékuknak és a rajongóknak. Egy év alatt négy kiegészítő várható, minden évszakban egy-egy. Ezekben új terepjárók, új kihívások, felszerelések és szakemberek bővítik majd tovább a játékosok lehetőségeit.

 

Az Expeditions: A MudRunner Game PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra készül. Ha nem jön közbe semmi, akkor a premier napja március 5-én jön el.