2023.10.23.

Ismerkedj a Life by You játékmenetével!

Bő tízperces bemutatót kapott az új életszimulátor.
 

A The Sims sosem kapott még igazán komolyan vehető konkurenciát. Ez jövőre megváltozhat, ugyanis a Paradox Tectonic stúdiója egy új játékon dolgozik, amely pontosan azt kínálja majd, amit az EA kultjátéka: virtuális életet élhetünk benne. A Life by You a napokban új játékmenet-bemutatót kapott.

 

A Life by You lényege nagyjából megegyezik a konkurensével. Megalkothatjuk benne virtuális másunkat vagy egy teljesen más karaktert, karaktereket. Ezt követően már csak a hétköznapjaikat kell egyengetnünk. Gondoskodni a lakhatásukról, munkába járni, hobbikkal tölteni a szabadidőt és persze ellátni az alapvető szükségleteket.
 


Szintén fontos része lesz a játékélménynek a tervező. A fejlesztők ígérete szerint végtelenül aprólékos házépítő kerül a játékba, ahol minden falat, padlót, tapétát, nyílászárót, és dekorációs elemet kedvünkre szabhatunk át. Ugyanígy a lakberendezésnek is csak a képzeletünk szabhat majd határt.

 

A Life by You az eredeti elképzelések szerint már idén nyáron megjelent volna, de a készítők a tökéletességre törekednek. Ezért inkább a premiert 2024 márciusára halasztották. Ekkor is csak a korai változat várható, az is kizárólag PC-re.