2024.02.28.

Új traileren a Delta Force: Hawk Ops

Ingyenes multiplayer akciójátékként éled újjá a legendás sorozat.
 

A Delta Force még az előző évezredben egyike volt a legnépszerűbb FPS-eknek, de aztán az olyan franchise-ok előretörésével, mint a Call of Duty, a Battlefield vagy a Medal of Honor, fokozatosan a háttérbe szorult. Viszont most a Tencent Gaming jóvoltából visszatér és egy új előzetesben meg is mutatta magát.

 

Jó hír lehet a rajongók számára, hogy egy ingyenes játék formájában éled újjá a franchise. A Delta Force: Hawk Ops egy multiplayer akciójáték lesz, amely számos játékmóddal, rengeteg fegyverrel és pályával várja majd a játékosokat. Visszatér a legendás Black Hawk Down sztorimód, de jön a Hazard Operations és a Havoc Warfare is.
 


Előbbiben mi állíthatjuk össze felszerelésünket és így teljesíthetünk társainkkal extraction-küldetéseket. Utóbbiban pedig földön, vízen, levegőben megy majd a harc, így lesz járműhasználat is. Hogy ez mennyire fér össze a régi játékokra jellemző taktikus játékmenettel, az egyelőre kérdéses.

 

A Delta Force: Hawk Ops egyelőre nem kapott megjelenési dátumot. Annyi biztos, hogy még idén elrajtol majd egy béta változat, amelyre a hivatalos oldalon lehet regisztrálni. Minél többen teszik meg ezt, annál több tartalom készül majd a játékhoz.