2023.04.14.

Két új előzetest is kapott a Redfall

A négy játszható karakter közül egyelőre kettő kapott saját bemutatkozó videót.
 

A tervek szerint május elején jelenik meg az Arkane Studios legújabb játéka, a Redfall. A kifejezetten online kooperatív módra kihegyezett FPS-ben egy vámpírok által megszállt szigetet kell visszafoglalnunk. A játékban négy karaktert irányíthatunk, akik közül ketten már kaptak saját bemutatkozó videót.
 


Az első Layla Ellison, aki úgy került kapcsolatba a játékban szereplő Aevum céggel, hogy biomérnök hallgatóként az egyik laborjukban kapott gyakornoki állást. Itt aztán egy kísérlet balul sült el, Layla pedig telekinetikus képességekre tett szert. Képes akaratával magát vagy másokat lebegtetni, előhívni egy esernyőszerű erőteret, ami védelemként és fegyverként is használható. Emellett a túlvilágról egy Jason nevű alakot is meg tud idézni.

 

A másik karakter Jacob Boyer, egy egykori mesterlövész. Miután leszerelt a seregből, megbízásos munkákat vállalt, de az egyik ilyen során egy vámpíristennel keresztezték egymást az útjaik. Az összecsapás során vámpírszemet kapott, valamint egy démoni varjat is, amely mindenhová elkíséri. A puskáját is megszállta valami nem evilági, így képtelen elhibázni a lövést.
 


A Redfall másik két karaktere Remi De La Rosa és Devinder Crousley. Valószínűleg a következő hetekben ők is kapnak hasonló videókat, mivel a játék május 2-án, vagyis bő két hét múlva fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.