2024.02.28.

Kooperatív móddal jön a Welcome to ParadiZe

A zombis játékban barátainkkal közösen irthatjuk a zombikat.
 

Zombis játékból sosem elég, így vannak ezzel az Eko Software stúdiójánál is. A fejlesztők új játéka a Welcome to ParadiZe, amely egy izometrikus nézetű online zombis akció-kalandjáték lesz. Ehhez érkezett a minap egy új előzetes.

 

A játékosok felülnézetből irányíthatják maguk által kreált karakterüket, akivel egy zombik által megszállt vidéken kell túlélniük. Ehhez bázist kell építeni, felszerelést és ellátmányt gyűjteni és felfedezni a környéket. Mindezt nem csak egyedül, de barátainkkal közösen is megtehetjük, ami extra mókát ígér, mivel mindenki más szerepet tölthet be a csapatban.
 


A játék egyik érdekessége, hogy a zombikat nem csak levadászni lehet, de akár idomítani is. Egészen pontosan egy szerkezet segítségével lehet őket különféle feladatok elvégzésére rábírni. Így akár a többi zombira is uszíthatjuk, illetve a bázisunk körüli munkák ellátására is rávehetők.

 

A Welcome to ParadiZe holnaptól lesz elérhető. A játékot PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készítették el, mindhárom platformra egyszerre jelenik meg.