2023.10.20.

Látványos előzetesen a RoboCop: Rogue City

Már csak pár nap és megjelenik a Teyon új akciójátéka.
 

A Teyon már megmutatta a Terminator: Resistance-szal, hogy lehet akciófilmekből remek akciójátékot készíteni. Most megismételnék ezt a bravúrt a hamarosan megjelenő RoboCop: Rogue Cityvel, amelyhez új előzetes érkezett. Ebben összefoglalják, mi mindent érdemes tudni a játékról.

 

A RoboCop: Rogue City a ?80-as évek eredeti két filmjére épül, de a története épp a második és a harmadik film között fog játszódni. A főhős természetesen az egykori rendőr Alex Murphy, aki egy balul elsült akció során életét veszti, de az agyát és az arcát megmentve robotot építenek belőle. Ő lesz a Robotzsaru, akit mi is irányíthatunk.
 


A küldetések során sok ismerős arccal találkozni fogunk, köztük Lewis rendőrrel és Reed őrmesterrel. Az ellenfeleink között Old Detroit utcáit fenyegető huligánok és más robotok is lesznek, szembe szállhatunk az ikonikus ED-209 robottal is. Mind Robotzsaru, mind saját fegyvere, az Auto-9 pisztoly fejleszthető lesz, de mellettük közel 20 fegyvert lehet majd használni.

 

A RoboCop: Rogue City alatt az Unreal Engine 5 dolgozik, a látvány így elég jónak ígérkezik. A játék PC mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készül el, a premierre november 2-án kerül majd sor.