2023.04.27.

Látványos előzetesen az Aliens: Dark Descent

Az izometrikus nézetű akció-stratégia júniusban jelenhet meg.
 

A jó Aliens játék ritka mint a fehér holló, pedig egy igazán népszerű témáról lenne szó. Idén nyáron új versenyző száll ringbe, méghozzá a Tindallos Interactive jóvoltából. Az Aliens: Dark Descent viszont merőben más lesz mint bármely korábbi Aliens játék. Ezt az új előzetes is megmutatja.

 

A játék egy teljesen önálló történetet mesél el, vagyis semmi köze nem lesz egyetlen korábbi filmhez vagy játékhoz sem. A játékosok a tengerészgyalogosok parancsnokának bőrébe bújhatnak, így az ő feladatuk lesz a küldetésekre vezényelt katonák csapatainak vezénylése.
 


Parancsokat osztva kell őket valós időben terelgetni a pályákon, miközben bármikor xenomorphok hordái törhetnek rájuk. A katonák minden harc során fejlődnek és egyre erősebbé válnak, de nem halhatatlanok. Ha pedig valaki elesik, azt végleg elveszítjük.

 

Az Aliens: Dark Descent a legújabb előzetes alapján nagyon ígéretesen fest. Hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeket, az majd a június 20-i premier után derülhet ki. Ekkor PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re fog megjelenni.