05.20-án hétfőn a nagykereskedésünk zárva tart. Keddtől a megszokott időpontban várunk titeket!
2013.11.13.

Logitech Z-623 – Az erőteljes hangzás kedvelőinek

A Logitech vezető márkának számít a számítástechnikai kiegészítők piacán. A Z-623-as modellszámú nem csak számítógépekhez, hanem játékkonzolokhoz és egyéb audio eszközökhöz is alkalmas.
Logitech Z-623Logitech Z-623 egy nagyteljesítményű 2.1-es hangrendszer, mely az otthoni szórakoztatás számos területén alkalmazható. 200 Wattos effektív teljesítményével élethű, dinamikus hangok szólaltathatóak meg. A THX minősítés is bizonyítja, hogy a hangrendszer megfelelt a szigorú teljesítmény szabványoknak. Könnyedén hozzáférhető 3,5 mm-es jack csatlakozói segítségével fejhallgató és mikrofon is egyszerűen kapcsolható a hangfalakhoz. 
A bemeneti lehetőségek közt szintén megtalálható a jack 3,5 mm-es kivitelben, illetve az RCA lehetőség is melyeknek köszönhetően a hanganyagok még jobb hangteljesítménnyel hallgathatóak. A jobb oldali hangszórón elhelyezett gombok segítségével egyszerűen állítható a hangerő és szabályozható a hangszín. DVD lejátszókhoz, játékkonzolokhoz és számítógépekhez is egyaránt ajánlott hangrendszer még a vájtfüleknek is kielégítő hangzást kínál.
Logitech Z-623
Logitech Z-623 magas minőségének és erőteljes teljesítményének köszönhetően ideális választás a hangzás szerelmesei számára. Kapható üzleteinkben és webáruházunkban.