2023.11.28.

Élve eltemetnek a Buried Alive: Breathless Rescue-ban

Nem akármilyen kalandjáték készül, csak a legerősebb idegzetűeknek lesz esélye.
 

Ősi félelme az emberiségnek, hogy élve eltemetik. Márpedig a Geekon stúdiónál készülő új kalandjáték, a Buried Alive: Breathless Rescue pontosan erre a félelemre épít. A Midnight Games gondozásában készülő alkotás megjelenésétől már csak napok választanak el minket.

 

A játék történetének főhőse egy fiatalember, aki egy nap egy koporsóban tér magához. Szerencséjére van nála egy öngyújtó és még egy mobiltelefon is, de ezzel együtt sem túl rózsás a helyzete: a jelek szerint élve eltemették. A játékosok feladata innentől nem is lehet más, mint kiutat találni a látszólag reménytelen helyzetből.
 


Szerencsére nem a föld alá temették emberünket, hanem egy kriptába. Így mikor a koporsóból sikerül kiszabadulni, a kaland folytatódik: meg kell fejteni a kripta titkait, ki kell deríteni, hogy miért is kerültünk oda és nem utolsósorban meg kell találni a kiutat.

 

A Buried Alive: Breathless Rescue hátborzongató kalandnak ígérkezik, amelyben csak a legerősebb idegzetű játékosoknak lesz esélye a sikerre. A premierre december 12-én kerül majd sor, ekkor is kizárólag PC-n.