2023.04.27.

Májusban konzolokra is megjelenik a Company of Heroes 3

A konzolos változat saját előzetest is kapott.
 

Februárban jelent meg PC-re a Relic Entertainment második világháborús stratégiai játéka, a Company of Heroes 3. A játék nagyon jó kritikákat kapott, mert úgy tudott új elemeket beépíteni a már jól ismert játékmenetbe, hogy közben a régi hangulat is megmaradt. A sorozat történetében először a harmadik rész PC mellett konzolokra is meg fog jelenni.

 

A konzolos kiadás most saját előzetest kapott. Ebben elsősorban a teljesen átalakított irányítást és a játékosok dolgát megkönnyítő fejlesztéseket mutatják be. Az irányítást természetesen teljesen a kontrollerek adottságaihoz igazítják, hogy az továbbra is gördülékeny és könnyen tanulható legyen. A játékosok emellett a full tactical pause funkcióval bármikor megállíthatják a játékot, hogy parancsokat osszanak ki.
 


A Company of Heroes 3 a második világháború második felébe, az olasz hadszíntérre, valamint Észak-Afrikába kalauzolja a játékosokat. Ez két külön kampányt jelent, amelyből előbbi körökre osztott világtérképen és valós időben zajló csatákkal működik. A játékosok az amerikai, brit és két német hadsereg felett veheti át az irányítást.

 

A Company of Heroes 3 PC-re már hónapok óta elérhető. A konzolos változat pedig május 30-án jelenhet meg. Ekkor PlayStation 5-re és Xbox Series X-re érkezik meg.