2024.02.14.

Megmutatta magát az Ascendant Infinity

Vicces előzetesben mesélnek nekünk a játékmenetről és a világról.
 

Nem tudni még, hogy milyen játék is lesz a PlayFusion stúdiójában készülő Ascendant Infinity, azt viszont igen, hogy a készítőknek van humorérzéke. Ezt jól mutatja a játék eddig megjelent két előzetese is. Az első olyan mint egy ?80-as évekből származó sitcom intrója, a másodikban pedig a játékmenetről és a világról mesélnek nekünk.
 


Az Ascendant Infinity egy futu-retro akciójáték lesz, amelyet a készítők csak biopunk adaptation shooternek neveznek. A biopunk arra utal, hogy a játék világa egy olyan jövőt tár elénk, ahol a világban az erősen átalakult természet uralkodik és keveredett az emberi technológiákkal. Az adaptation shooter pedig azt jelenti, hogy minden mérkőzés során folyamatosan változni fog a környezetünk, nekünk pedig a győzelemhez mindig alkalmazkodnunk kell.

 

A játéknak sztorija is van, miszerint karakterünk kétszáz éves mélyálomból ébred fel. Eközben a bolygó megmentésén fáradozó mérnökök és tudósok sikeresen átformálták a természetet, amelyben olyan lények születtek, amelyek mind képesek megölni minket. A lenti videón azt is megnézhetjük, hogy milyen környezetben fogunk két party között tevékenykedni.
 


Az Ascendant Infinity egy nagyon mókás és ígéretes játéknak tűnik. A fejlesztés jelen állás szerint kizárólag PC-re folyik, de egyelőre még nem tudni, hogy mikor jelenhet meg. Elvileg még idén lehet a premier.