05.20-án hétfőn a nagykereskedésünk zárva tart. Keddtől a megszokott időpontban várunk titeket!
2013.11.13.

Samsung Galaxy Camera 2 – Az okosfotózás következő lépcsőfoka

A Sasmung még 2012-ben mutatta be GC100-as típusszámmal az első Galaxy Camera-t, tavaly pedig a telefon-fényképező hibridet a Galaxy S4 Zoom-ot. Most a következő generációs Galaxy Camera van terítéken. .

A Sasmung még 2012-ben mutatta be GC100-as típusszámmal az első Galaxy Camera-t, tavaly pedig a telefon-fényképező hibridet a Galaxy S4 Zoom-ot. Most a következő generációs Galaxy Camera van terítéken.

Samsung Galaxy Camera 2A Samsung Galaxy Camera 2 elsősorban egy nagyon jó tulajdonságokkal rendelkező fényképezőgép, másod sorban pedig egy Android-os eszköz.16,3 Megapixeles, 1/2,3 inches BSI-CMOS érzékelője ugyanaz, mint ami a korábbi Galaxy Camera-ban volt. Az optikai zoom 21x, ami szintén nem jelent változást az előző verzióhoz képest. Minden más viszont rengeteg változáson ment keresztül.

A rendszer zavartalan futtatásáért egy négymagos, 1,6 GHz-es processzor és 2 GB RAM memória felel. A felhasználói tárhely mérete 8 GB, amimicroSD memóriakártyával akár további 64 GB-tal bővíthető. A készülék SIM kártyával akár 4G adathálózatokon is kommunikál, az internet emellett WiFi-n keresztül is elérhető. Bluetooth és NFC kiegészítők csatlakoztatására is van lehetőség. A Google Play áruházból számos képszerkesztő alkalmazás tölthető le melyekkel a nagyfelbontású és jó minőségű képek azonnal és könnyedén szerkeszthetőek, majd egyszerűen közzétehetőek a kedvenc közösségi oldalakon.
Samsung Galaxy Camera 2