Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

KOR-FX Force Feedback mellény (FN-12094)

<KOR-FX Force Feedback mellény (FN-12094)

Gyári cikkszám:FN-12094

Árukód:joy-pad-kfx-FN-12094

Garanciaidő:1 év

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Zuhanj még mélyebbre a nyúl üregében, a KOR-FX elhozza neked a játékélmény új szintjét, ha egy VR eszközzel párban használod. Rezgő 4DFX Visszacsatolás, a tudomány és a technológia találkozásából született az a hang alapú visszacsatolási rendszer, amely a normál audio csatornákat felhasználva ad direkt stimulációt, hogy még inkább el tudj merülni a virtuális valóságban. A "hang-rezgés" technológia precíz, irányított rezgéseket bocsájt ki speciális átalakítók segítségével. Ez a kimeneti jel egyfajta visszhangként lép a mellüregbe és a tested használja eszközként a környezet extrém élethű érzékeléséhez.

  • A konzoloknak szükséges egy optikai adapter is a működéshez, ami a KOR-FX Optical Bundle Edition csomagban található meg.
  • Nincs szükség semmilyen szoftverre, a KOR-FX jövőbiztos, hiszen csak normál audio jelet használ, és saját beépített hardvere működteti a 4DFX rezgés-visszacsatoló rendszert.
  • Érezz minden mozzanatot ami a képernyőn történik, az ultrapontos rezgés-visszacsatolással.
  • Állítható, bármilyen méretet fel tud venni.
  • 2.4 Ghz-es adó-vevő a vezeték nélküli játékélményért.
  • A KOR-FX élményt megtapasztalni nem csak játékokkal lehet - érezz minden robbanást a filmekben, az elemi erejű mélyeket a zenékben, és más médiákban!