Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Nanoleaf Canvas Smarter Kit LED panel kezdőcsomag (NL29-0002SW-9PK)

<Nanoleaf  Canvas Smarter Kit LED panel kezdőcsomag (NL29-0002SW-9PK)

Gyári cikkszám:NL29-0002SW-9PK

Árukód:int-NL-NL29-0002SW-9

Garanciaidő:1 év

Specifikáció

#Feszültség
120V - 240 V
Magasság
13 mm
Szélesség
150 mm
Hosszúság
150 mm
Felhasználási hely
Beltéri

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Nanoleaf Canvas, az okos világítás új dimenziója

Ismerkedj meg a moduláris hangulatvilágítás egy új formájával!

Gondolj egy formára és rakd ki a Canvas paneleiből!

A négyszögletű panelek új opciókat rejtenek a moduláris világítás terén. Ragaszd, csavarozd fel szinte bármilyen sík felületre és éld ki kreativitásodat! Készíts egyedi formákat, valósítsd meg legvadabb elképzeléseidet!

Töltsd meg a teret élettel!

Hozz létre új formákat és színesítsd otthonodat okosan! Töltsd le az applikációt és használd bármilyen Androidos vagy iOS-os eszközön! A Nanoleaf app segítségével színezd ki paneleidet a szivárvány vibráló árnyalataival és éld át, ahogy a színek életre keltik a motívumaidat! Mentsd el kedvenc színkombinációidat és váltogass közöttük hangulatod szerint! Az élmény lehengerlő. A multi-touch vezérlés segítségével a tenyered érintésére, a beépített audio szenzornak köszönhetően pedig hangokra is érzékenyek a panelek.

Szereld fel könnyedén!

Válassz ki egy neked tetsző alakzatot, majd jelöld ki a helyét, és helyezd fel tetszőleges sík felületre a panelt végül rögzítsd a mellékelt ragasztós párnácskákkal. A további paneleket becsúsztatható csatlakozókkal tudod összeilleszteni, melyek a csomagolásban megtalálhatóak. A panelek rögzítése nyomot hagyhat a felületen, a ragasztós párnácskák eltávolításával lehet, hogy némi festék is leválhat. Emiatt javasoljuk, hogy jól gondold ki a formát!

Színezd ki!

A színeket akár panelenként is variálhatod. 16,7 millió szín közül tudod kiválasztani a hangulatodnak megfelelőt. Mivel a lámpát hangulatvilágításra tervezték, így a fehér árnyalatai nem lesznek alkalmasak általános világítási célokra.

  • Szélesség: 15 cm
  • Hossz: 15 cm
  • Magasság: 1.3 cm
  • Tömeg: 170 g
  • Kompatibilis: Apple HomeKit + Siri, Google Home + Google Assistant, Amazon Alexa, If This, Then That (IFTTT)
  • A doboz tartalma: 8 db csatlakoztatható LED panel - 1 db vezérlő LED panel - 1 db 120-240V tápegység - 9 db csatlakozó - 28 db kétoldalú ragasztó párnácska - 1 db használati utasítás