Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Withings Body BMI Wi-Fi scale okosmérleg fehér (WBS06-White-All-Inter)

<Withings Body BMI Wi-Fi scale okosmérleg fehér (WBS06-White-All-Inter)

Gyári cikkszám:WBS06-White-All-Inter

Árukód:NOK-WBS06-White-All

Garanciaidő:1 év

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Okos mérleg. Okosabb Te. Egy Wi-Fi mérleg, amely a szabadalmaztatott Position Control™ technológiát alkalmazza, így biztosítva a legjobb módját a súly kezelésére. A Nokia Body azonnal megjeleníti a képernyőn megjelenő visszajelzést, és automatikusan szinkronizálja az okostelefont az időbeli változások nyomon követésével és segít a súlycélok elérésében.

Ismerd meg az új elszámoltathatósági partneredet. A Nokia Body egy teljes súlykövetési élményt kínál az egyének számára, akik könnyű, hatékony súlykezelést keresnek. A mérlegelés csak az első lépés. Minden munkamenet azonnali visszacsatolást biztosít a súlycsökkenésen és a BMI képernyőkön keresztül, valamint automatikus szinkronizálást egy ingyenes alkalmazásra az okostelefonodon, így bármikor és bármikor nyomon követheted az előrehaladást.

Kövesd nyomon gyermeked növekedését. Mérd meg a gyermeked súlyát egyszerűen a mérlegre állva, miközben a kezedben tartod. Támogatás a terhesség alatt A várandós anyák aktiválhatják a Pregnancy Mode-ot, hogy könnyedén és pontosan nyomon követhessék a súlygyarapodást a terhesség alatt. 

Ó, olyan divatos. A súly mellett a mérleg képernyője megjeleníti a legutóbbi 8 mérést, és automatikusan kiszámítja a BMI-det, így azonnal tudhatod, hogy állsz. Készülj fel, célozd meg, érd el. Maradj az úton a súlycél beállításával a Health Mate alkalmazásban, vagy az ételek naplózásával a beépített táplálkozáskövetési funkció segítségével. Ezután dőlj hátra és kövesd az előrehaladást, mivel minden adat automatikusan szinkronizálódik az alkalmazással WiFi vagy Bluetooth segítségével.

  • Ingyenes Health Mate™ app
  • Kategóriájának legpontosabb készüléke
  • Automatikus szinkronizálás: Wi-Fi és Bluetooth
  • Többfelhasználó: akár 8 felhasználó
  • Tömeg és BMI
  • Időjárás-előrejelzés és tevékenységjelentés
  • Étkezés követés a MyFitnessPal-lal
  • iOS kompatibilitás: iOS 8 vagy újabb