Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Panasonic DMP-BDT168EG 3D Blu-Ray lejátszó ezüst

<Panasonic DMP-BDT168EG 3D Blu-Ray lejátszó ezüst

Gyári cikkszám:DMP-BDT168EG

Árukód:dvd-DMP-BDT168EG

Garanciaidő:2 év

Készlet: Rendelésre, 2 munkanap

Részletes leírás

Tulajdonságok:

A BDT168 egy Smart Network hálózaton csatlakoztatható 3D Blu-ray-lejátszó, amellyel sokféle tartalmat, például internetes YouTube- vagy NETFLIX-videókat is lejátszhat, vagy éppen külső merevlemezen tárolt fotókat böngészhet.

Az interneten és az otthoni hálózatokon keresztül különböző tartalmak és szolgáltatások érhetők el. A Panasonic 2016-ös Blu-ray lejátszóival különböző tartalmakat, például filmeket, híreket, játékokat, zenéket és még sok mást élvezhet.

A lejátszó sokféle formátummal kompatibilis, akár még egy vezeték nélküli otthoni hálózat nagy felbontású audiofájljaival is. Hűen, természetes mélységgel és élethű hangulattal adják vissza a rendkívül összetett hangokat, mint például a stúdiófelvétel minőségű hangforrások hangjait.

A Panasonic lejátszók és házimozik kompatibilisek az NTFS (NT File System) formátumú külső merevlemezekkel, így bármikor élvezheti külső merevlemezen tárolt zenéit (WMA, DSD, FLAC, MP3), fényképeit (JPEG, MPO), valamint videokamerával rögzített, külső merevlemezen tárolt videóit (MP4).

A minimális váznak, a karcsú és elegáns formának köszönhetően ez a lejátszó minden szobastílushoz és szobabelsőhöz illik. A váz szélességének a korábbi modellhez képest körülbelül 7 cm-rel való csökkentésével nagyobb telepítési rugalmasságot értünk el.