Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Philips CA6702/10 Brita Intenza+ vízszűrő patron

<Philips CA6702/10 Brita Intenza+ vízszűrő patron

Gyári cikkszám:CA6702/10

Árukód:Philips-CA6702/10

Garanciaidő:Nincs

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Állítható vízszűrő-beállítások.
A vízszűrő beállítását az adott terület vízkeménységéhez lehet igazítani. Egyszerűen forgassa el a beállító gyűrűt Intenza+ vízszűrőn. Lágy víz esetén állítsa A pozícióba, közepes keménységű víz esetén B pozícióba (gyári beállítás), kemény víz esetén pedig C pozícióba. Ez optimális vízkő elleni védelmet nyújt, valamint a legjobb ízt biztosítja.

Frissen szűrt víz a gazdagabb kávéaromáért.
A víz minden presszókávé alapvető összetevője – így az optimális íz érdekében mindig az a legjobb, ha szakszerűen meg van szűrve. Ezért szerelhető fel igény szerint az összes Saeco eszpresszógép az innovatív INTENZA+ vízszűrővel, melyet együtt fejlesztettünk a BRITA céggel, ami világelső a háztartási vízszűrők területén. Csak állítsa be az önnél szokásos vízkeménység-szintet, és a kifinomult technológia elvégzi a többit. Az eredmény? Ideális vízminőség a legintenzívebb aromához.

Hatékonyabb főzési folyamat.
A vízszűrő biztosítja az állandó főzési hőmérsékletet és az egyenletes nyomást a főzési folyamat alatt, ezáltal javítja eszpresszógépe teljesítményét.

Védi rendszerét a vízkőképződés ellen.
Az INTENZA+ vízszűrő segíti megvédeni gépét a csapvízből származó vízkő lerakódása ellen, ami befolyásolja kávéjának ízét és aromáját.

A tisztább víz meghosszabbítja az eszpresszógép élettartamát.
A vízszűrő meghosszabbítja az eszpresszógépe élettartamát, ezáltal biztosítva, hogy hosszabb ideig élvezhesse a legjobb ízű kávét.

Cserélje 2 havonta.
A patron rendszeres cseréje fontos az optimális kávéízhez és kávéfőzőjének állandó védelméhez. Kérjük, hogy a patront kéthavonta cserélje.

  • A csomag tartalma: 1 vízszűrő patron