Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Philips HX6052/07 Sonicare Sensitive Standard Sonic fogkefefej 2 db

<Philips HX6052/07 Sonicare Sensitive Standard Sonic fogkefefej 2 db

Gyári cikkszám:HX6052/07

Árukód:he-ph-HX6052/07

Garanciaidő:Nincs

Részletes leírás

Tulajdonságok:

A Philips Sonicare Sensitive fogkefefej tökéletes megoldás a fájdalmasan érzékeny fogak és íny számára. Az innovatív kialakítású sörték gyengéden távolítják el a lepedéket. Ez a Philips Sonicare fogkefefej extra puha sörtékkel rendelkezik a gyengéd és hatékonyabb tisztítás érdekében. Ezenkívül a speciálisan vágott profil puhább érzést ad a fogaknak, így gyengédebben tisztít. Kisebb, kompakt méretben is kapható precíziós tisztításhoz.

Több lepedéket távolít el, mint egy manuális fogkefe. A Philips Sonicare Sensitive fogkefefej klinikailag igazoltan kiválóbb lepedékeltávolítást biztosít, mint egy kézi fogkefe. Maximális szónikus mozgásra tervezték. A Sonicare fogkefefejek rendkívül fontos elemei alaptechnológiánknak - a magas frekvencián, nagy amplitúdóval mozgó kefefejek 31 000 tisztítómozdulatot végeznek percenként. Páratlan szónikus technológiánk a teljes fogkefére kiterjed, a nyelétől egészen a kefefej csúcsáig. A szónikus mozgás dinamikus folyadékos tisztítást eredményez, ami a folyadékot mélyen a fogak közé juttatja a fogíny mentén, s mindig tökéletesen, mégis gyengéden tisztít.

Az emlékeztető sörték biztosítják a leghatékonyabb fogmosást. Bár első pillantásra hihetetlennek tűnik, de a fogkefefejek több hónapos normál használat után veszítenek keménységükből és fokozatosan kopnak. Az emlékeztető sörték kékről fehér színűre halványodnak, és segítenek felismerni, ha a kefefej megérett a cserére. Az optimális eredmény elérése érdekében háromhavonta cserélje a fogkefefejet.

  • Kefefejek: 2 Sensitive standard
  • Emlékeztető sörték: a sörték kék színe elhalványul
  • Méret: standard
  • A következő típusokhoz: 2-es sorozatú lepedékeltávolító, 3-as sorozatú fogínyápoló, DiamondClean, EasyClean, FlexCare, FlexCare Platinum, FlexCare+ gyermekek számára, HealthyWhite
  • Csere: 3 havonta