Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Philips HX8032/07 Sonicare AirFloss Ultra

<Philips HX8032/07 Sonicare AirFloss Ultra

Gyári cikkszám:HX8032/07

Árukód:he-ph-HX8032/07

Garanciaidő:Nincs

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Levegőt és mikrocseppeket alkalmazó technológia. A levegő és szájöblítő vagy víz segítségével működő egyedülálló technológiánk hatékony, mégis kíméletes tisztítást biztosít a fogak között és a fogíny mentén, ami lehetővé tette, hogy ilyen kedvező, klinikailag igazolt eredményeink születhessenek.

Az egészséges rutin kialakításának egyszerű módja. A fogközök tisztítása nagyon fontos a szájhigiénia szempontjából. Az AirFloss segítségével egyszerűen tisztíthatja a fogak közötti rések mélyét, ami elősegíti az egészséges rutin kialakítását.

Klinikailag bizonyítottan a fogselyemmel azonos hatékonyságú, az egészséges fogínyért. A Philips Sonicare AirFloss Ultra klinikailag bizonyítottan a fogselyemmel azonos mértékben segít megőrizni a fogíny egészségét. Már két hét alatt segít megőrizni a fogíny egészségét.

Segíti a fogszuvasodás megelőzését a fogközökben. A fogkefével elérhetetlen lepedék gyengéd eltávolításával a Philips Sonicare AirFloss Ultra segít megelőzni a fogak közötti területen kialakuló fogszuvasodást.      

  • A fúvófej színe: szürke
  • A legjobb eredmény érdekében 6 havonta cserélje

A csomag tartalma:

  • AirFloss Ultra fúvókafej: 2