Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Remington EP7070 Ultimate arcepilátor 4 fejjel

<Remington EP7070 Ultimate arcepilátor 4 fejjel

Gyári cikkszám:EP7070

Árukód:Remington-EP7070

Garanciaidő:2 év

Készlet: Rendelésre, 2 munkanap

Részletes leírás

Tulajdonságok:

A Smooth & Silky Ultimate arcszőrtelenítő készlet valóban minden alapvető funkció ellátására képes, segítségével felfrissült, sima és sugárzó megjelenésűvé varázsolhatod a bőröd.

Az arcszőrzet epilátor az áll, a felső ajak, és a szemöldökök karbantartására is használható. Még a legrövidebb szőrszálak eltávolítására is képes, így akár négy hétig is bársonyos, sima, szőrtelen bőrrel büszkélkedhetsz. A masszírozó toldat ideális eszköz a bőröd epilálást követő revitalizálásához.

Az arctisztító kefével végzett tisztítás hatszor hatékonyabb, mint a kézzel történő tisztítás, pillanatok alatt teljes mértékben eltávolítja mindennapok során felgyülemlő szennyeződéseket, ezáltal üdévé és egészségessé varázsolja a bőrödet.

Az Arcápoló Készletben megtalálható a részletek precíz kialakításához és igazításához ideálisan használható mini trimmelő is.

Hatékony arcápolás.
A Smooth & Silky Ultimate arcápoló készlet valóban minden alapvető funkció ellátására képes, segítségével felfrissült, sima és sugárzó megjelenésűvé varázsolhatod a bőröd.

Akár négy hétig tartó bársonyos, sima bőr.
A Smooth & Silky Ultimate arcszőrtelenítő készlet még a legrövidebb szőrszálak eltávolítására is képes, így akár négy hétig bársonyos, sima, szőrtelen bőrrel büszkélkedhetsz.

  • 4 hasznos tartozék fej: Arc epilátor: áll, bajusz, szemöldök szőrtelenítéséhez - Arctisztító kefe fej: hatszor hatékonyabb a kézi arctisztításnál - Masszírozó fej: revitalizálja a bőrt epilálás után - Mini trimmelő fej: aprólékos formázási lehetőséget biztosít
  • 4 hétig tartó szőrtelen állapotot érhetünk el
  • Kompakt kialakítás, könnyű használat
  • Tisztító kefe
  • Elemes működés (1 db AA elemmel csomagolva)
  • 2 év garancia +1 év regisztráció esetén
  • https://hu.remington-europe.com/termék-regisztrálás