Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Russell Hobbs 23130-56 elektromos főzőedény

<Russell Hobbs 23130-56 elektromos főzőedény

Gyári cikkszám:23130-56

Árukód:he-rh-23130-56

Garanciaidő:2 év

Részletes leírás

Tulajdonságok:

A Russell Hobbs eletromos főzőedénnyel különféle ételeket készíthet az egész család számára. Egyszerűen csak ki kell választani a megfelelő programot, ez lehet: párolás, rizsfőzés, lassú főzés, tésztafőzés, forralás, sütés, rizottó készítés vagy melegen tartás. Még egy nagy előnye van a készüléknek, nem kell több különféle edényeket használni, hiszen a benne lévő edény kivehető, tapadásmentes és könnyen tisztítható.

A lassú főző program tökéletes választás azoknak, akik szeretik a tápláló, kiadós ételeket, de nincs idejük vagy kedvük főzni egy nehéz nap után. A hozzávalókat egyszerűen össze kell készíteni előző nap este vagy reggel, beletenni az edénybe, bekapcsolni a lassú főzés funkciót és mire hazaér a vacsora már kész is. Tésztát is ki tud főzni a készülékkel így akár 4 főre egysezrre is elkészüleht a finom olasz étel. De akár krumplit is süthet benne vagy párolhat finom egészséges zöldséget is. Egy elfoglalt család nélkülözhetetlen készüléke ez a sokoldalú elektromos főzőedény.

  • Rozsdamentes acél készülékház valamint műanyag fekete könnyen használható kezelőfelület
  • Kapacitás: 4,5 literes tapadásmentes edény
  • Nagy kapacitású pároló edény és szűrő
  • Átlátszó üvegfedő
  • Tartozékok: mérőpohár, spatula, receptek
  • Választható 8 program: párolás, forralás, melegen tartás, rizs főzés, rizottó készítés, lassú főzés, tészta főzés, sütés