Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Sony STR-DH590 5.2 házimozi av-erősítő (STRDH590.CEL)

<Sony STR-DH590 5.2 házimozi av-erősítő (STRDH590.CEL)

Gyári cikkszám:STRDH590.CEL

Árukód:er-so-STRDH590.CEL

Garanciaidő:1 év

Készlet: Rendelésre, 2 munkanap

Specifikáció

Teljesítmény csatornánként
145 Watt
Ellenállás
6 ohm
Bluetooth támogatás
igen
Rádió
FM
HDMI bemenet
4 db
HDMI kimenet
1 db
Optikai audio bemenet
1 db
Koaxiális audio bemenet
1 db
Analóg audio bemenet
4 db
Subwoofer kimenet
2 db
Szélesség
430 mm
Magasság
133 mm
Mélység
297 mm
Tömeg
7.1 kg

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Kapcsolja össze AV-készülékeit 4K fejlesztéshez az STR-DH590 egységgel, az egyszerűen használható BLUETOOTH® funkciót kínáló, helytakarékos vevőegységgel. 

5.2 csatornás AV-erősítő, amely 4K-kompatibilissé bővíti otthoni házimozirendszerét. Az STR-DH590 támogatja a 4K HDR sávszélességet és a Dolby Vision™ technológiát a tiszta látvány érdekében. Rugalmas surround hangzás 5.2 csatornás hangsugárzórendszerből, illetve 2.1 csatornás virtuális surrounddal. Egyszerűen csatlakoztathat eszközöket BLUETOOTH®-kapcsolaton, illetve több bemeneten keresztül.  

Házimozirendszerét az STR-DH590-nel kibővítve nagyobb, tisztább képet élvezhet. Az 5.2 csatornás AV-erősítő a 4K HDR átvitellel, a Dolby Vision™ technikával és a rugalmas surround hangzással életre kelti a filmeket. Kapcsolja össze minden szórakoztató eszközét BLUETOOTH® technológiával és a sok bemenettel.

A nagy dinamikatartományú (HDR) jelátvitel támogatásának köszönhetően megtapasztalhatja a hihetetlen kontraszt- és fényerőváltozások nyújtotta élményt, a további árnyékok és világos részek pedig még részletgazdagabbá teszik a képet, és életre keltik a színeket. Támogatja a legújabb HDR-szabványokat is: HDR10, a HLG (Hybrid Log-Gamma) és a Dolby Vision™.

Változatlan 4K minőség a forrástól a képernyőig – a 4K átviteli funkció a képminőség romlása nélkül teszi lehetővé az adatáramlást a vevőn keresztül, emellett HDCP 2.2-kompatibilis is.

Merüljön el az akciókban az 5.1 csatornás térhatású hangsugárzórendszerrel, amely otthonába viszi a mozit.

Nem csupán csatlakozhat STR-DH590 egységhez, és zenét játszhat le Bluetooth®-kapcsolaton keresztül, hanem a Bluetooth® Standby révén a párosított okostelefonja, illetve tabletje segítségével közvetlenül be is kapcsolhatja a vevőegységet.

A minimális méretű előlapon található a Pure Direct gomb, amellyel a hangot közvetlenül a vevőegység erősítőjére küldheti a jel és a tisztaság megőrzése érdekében.

Tapasztalja meg a nagyobb és tisztább kép élményét azzal, hogy házimozirendszerét STR-DH590 egységgel bővíti. Az 5.2 csatornás AV-erősítő életre kelti a filmeket a 4K HDR sávszélesség, a Dolby Vision technológia és a rugalmas surround hangzás segítségével. Csatlakoztassa az összes készülékét BLUETOOTH®-kapcsolaton és az elérhető bemeneteken keresztül.

  • 4 bemeneti / 1 kimeneti HDMI-csatlakoztatási lehetőség 4K/60p (4:4:4) jelátvitellel, valamint HDCP 2.2 támogatással és HDR-támogatással
  • Rugalmas surround hangzás 5.1 csatornás valódi surrounddal, illetve 2.1 csatornás virtuális surrounddal
  • Egyszerű BLUETOOTH®-csatlakozás
  • Helytakarékos kialakítás a médiaeszközökbe való beépíthetőség érdekében
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával
  • Hangmező: 2 cs. sztereó, közvetlen, többcsatornás sztereó, HD-D.C.S., terem (Nagy terem), PLII film, elülső surround, dzsesszklub, élő koncert (élő house), stadion, sport, hangjavítás, PLII zebe, fejhallgató (2 csat.)
  • HDMI átvitel
  • 4K 60P 4:4:4 támogatás
  • Dekódolási formátumok HDMI-hez: DSD, Dolby® Digital, Dolby® Dual Mono, DTS-HD Master Audio™, DTS-HD magy felbontású hang, DTS®, DTS 96 / 24