Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Sony UBP-X700 4K HD Blu-ray lejátszó fekete (UBPX700B.EC1)

<Sony UBP-X700 4K HD Blu-ray lejátszó fekete (UBPX700B.EC1)

Gyári cikkszám:UBPX700B.EC1

Árukód:dvd-s-UBPX700B.EC1

Garanciaidő:1 év

Készlet: Rendelésre, 2 munkanap

Specifikáció

Lejátszható lemez 4K Blu-ray
igen
Lejátszható lemez Blu-ray
igen
Lejátszható lemez DVD-Video
igen
Wi-Fi csatlakozó
igen
Bluetooth csatlakozó
igen
Ethernet csatlakozó
igen
USB csatlakozó
igen
HDMI kimenet
igen
Koaxiális kimenet
igen
Szélesség
320 mm
Magasság
45 mm
Mélység
217 mm
Tömeg
1.4 kg

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Keltse életre a filmeket 4K HDR-ben Foglalja el a legjobb helyet a házban ezzel a 4K Ultra HD Blu-ray™ lejátszóval.

A továbbfejlesztett surround hangzás, a 4K részletesség és az élénk, nagy dinamikatartományú képek olyan intenzív vizuális élményt kínálnak, mint még soha.

Láss még többet a filmekből a 4K Ultra HD™ segítségével

Élvezze a filmeket a hagyományos Blu-ray™-felbontás (Full HD) négyszeresével – az új 4K Ultra HD Blu-ray™ lemezek és 4K streaming révén.

HDR10

A HDR10-jel akár 100-szor annyi fényerőt tartalmaz, mint a normál (SDR) jel. Jelentősen növeli a csúcsfényerőt, és közben megőrzi a mély és részletgazdag feketéket, így teljesen új látványt nyújt.

DOLBY VISION™

Életre kelti a látványt a feltűnő világos területekkel, a mélyebb sötétekkel és élénk színekkel. A Dolby Vision™ olyan HDR-megoldás, mely lenyűgöző, izgalmas moziélményt teremt az otthonában.

A természet összes színe

Az új BT.2020 színtartomány támogatása azt jelenti, hogy a hagyományos tv-jel által kínálatnál sokkal szélesebb színpalettához férhet hozzá. Az ultraszéles színtartománynak köszönhetően nagyobb telítettségű és valósághű színeket láthat – a mélykék tengertől az élénk pirosig.

Kiváló 4K részletesség mindenhez

Az UBP-X700 a továbbfejlesztett felbontásnövelés révén mindent felskáláz 4K felbontásra. Minden objektum valós időben válik élesebbé és részletesebbé – tökéletes a legújabb nagy felbontású TV-khez.

Gazdagabb kép minden képernyőn

Nézzen 4K HDR filmeket – akár nem HDR TV-készülékeken is –, és élvezze a még hangsúlyosabb fény-árnyék részleteket. HDR-SDR átalakítónk intelligensen alakítja a HDR rendkívül széles fényerőtartományát SDR-képpé úgy, hogy a kimagasló képminőség akár hagyományos SDR TV-készüléken is megmarad.

Bármit lejátszhat

Az UBP-X700 lejátszási képességei messze meghaladják a 4K UHD Blu-ray™ lemezek igényeit. Szinte bármit nézhet, hallgathat és streamelhet – beleértve a legtöbb nagy felbontású video- és hangformátumot, és számos népszerű streaming szolgáltatást is.

Lejátszás:

  • Lemez: BD-RE, BD-RE kétrétegű, BD-ROM™, CD (CD-DA), CD-R/-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, DVD-Video, Kétrétegű DVD+R, Kétrétegű DVD-R, SA-CD (SA-CD / CD) lejátszás, Sztereoszkopikus 3D (profil 5), Ultra HD Blu-ray
  • Videoformátum: AVCHD lemezformátum, HEVC, Motion JPEG (.mov, .avi), MPEG-1 Video / PS (.mpg, .MPEG, .mkv).VOB, .VRO, MPEG-2 Video / PS, TS (.mpg, .MPEG, .m2ts, .mts, .mkv).VOB, .VRO, MPEG-4 / AVC (.mov, .3gp, .3g2, .3gpp, .3gpp2, .flv), MPEG-4 AVC (.mkv, .mp4, .m4v, .m2ts, .mts), VC1 (.m2ts, .mts, .mkv), VP6, VP8, VP9, WMV9 (.wmv, .asf, .mkv), Xvid (.avi, .mkv) 
  • Audioformátum: AAC (.AAC, .mka), AIFF (.aiff, .aif), ALAC (.m4a), Dolby Digital (.ac3, .mka), DSD – DSDIFF / DSD (.dff, .dsf), FLAC (.flac, .fla), HEAAC 1. verzió / 2. verzió / 2. szint, LPCM (.mka), Monkey's Audio, Vorbis, WMA10 Pro, WMA9 szabvány (.WMA) 
  • Képformátumok: BMP (.bmp), GIF (.gif), JPEG (.jpg, .jpeg), MPO MPF 3D (.mpo), PNG (.png), WEBP (.webp)

Kép és hang funkciók:

  • 24p True Cinema™, 4K-minőségjavítás (60p), Nagy színmélység (12 bites)  
  • Dolby Atmos® (bitstream kimenet)/Dolby® TrueHD dekódolás (7.1 cs.) 
  • DTS:X™ (kimeneti adatfolyam)/DTS-dekódolás (7.1 cs.)

Hálózat:

  • Beépített WI-FI®
  • WI-FI MIMO
  • Képernyőtükrözés (Wi-Fi Miracast)
  • 3D Streaming, 4K streaming, Live Streaming

Kivezetések:

  • Ethernet csatlakozás(ok): 1 (hátsó), HDMI-kimenet(ek): 2 (hátsó), Koaxiális audiokimenet(ek): 1 (hátsó), USB-bemenet(ek): 1 (elülső)