Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Vivamax GYVH17 Aqua - globe “Diamond' légtisztító készülék

<Vivamax GYVH17 Aqua - globe “Diamond' légtisztító készülék

Gyári cikkszám:GYVH17

Árukód:he-vx-GYVH17

Garanciaidő:1 év

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Varázsolja otthonába a tiszta, üde levegő frissességét!
Ahhoz, hogy szervezetünk egészséges legyen, az egészséges, tiszta levegő ugyanolyan fontos, mint az egészséges, vegyszermentes táplálék. Mivel azonban a levegő rossz minőségét kevésbé érezzük, illetve szervezetünkre gyakorolt hatása lassan jelentkezik, hajlamosak vagyunk megfeledkezni fontosságáról. A levegő egyre romlik, szennyezettsége folyamatosan nő. Éppen ezért elkerülhetetlen, hogy tudatosan tegyünk környezetünk egészségéért, és saját magunk gondoskodjunk a minket körülvevő levegő tisztaságáról.
A hidroionizációs technológia a legújabb technológia a levegőben lévő káros szennyeződések kiszűrésére. A Vivamax légtisztító készülék ezt a technológiát használja: a levegőben lévő szennyeződéseket vízben köti le, így azok nem jutnak vissza a légtérbe. A megtisztított levegő kifújásával egyidejűleg ionokat bocsát ki, melyek segítenek a mikroszkópikus, nehezen kiszűrhető szennyeződések semlegesítésében. Működtetéséhez elegendő csapvizet használni, a tisztítás során csak a vizet kell cserélni, így szűrőt, szűrőcserét nem igényel.

A készülék hatékony tisztító mechanizmusának köszönhetően egyszerű csapvíz segítségével szűri ki a levegőben található - akár mikroszkopikus méretű - káros anyagokat és kellemetlen szagokat. Az AquaGlobe levegőkezelő készülék ráadásként fény- és aromaterápiával is segíti jó közérzetünk és kedélyállapotunk megőrzését!

Aromaterápia
Az aromaterápia napjainkban reneszánszát éli. Gyakran használják stresszoldásra nem csak rendelőkben, hanem egyre többen engedik be otthonukba is az ősi módszert. A Vivamax hidroionizációs légtisztító készülék használata a levegő frissítése és tisztítása mellett kellemes illattal tölti meg lakását, ezzel javíthatja közérzetét. 

  • Kellemetlen szagok (dohányfüst, főzés, állat stb.) semlegesítése
  • Fényterápia: látványos LED világítás a teljes relaxációért
  • Aromaterápia: a vízbe illóolajat is csepegtethet, a készülék másodpercek alatt megtölti a helyiséget a kívánt illattal
  • Egyszerű csapvíz segítségével tisztítja a levegőt
  • Költséghatékonyság: szűrő nélküli tisztítómechanizmus, hidroionizációs technika
  • 20m2-es helyiség levegőjének megtisztítására javasolt
  • Teljesítmény: 14W
  • Víztartály kapacitás: 650 ml
  • Forgási sebesség: 1. fokozat: 1700-1800rpm; 2. fokozat: 2100-2300rpm