telefon kiegesztiok

Kategóriák

Akciós termékeink

ASUS H110M-K alaplap

Processzor foglalat: LGA 1151
Alaplap méret: microATX
Chip készlet: Intel® H110
Memória típusa: DDR4

ASUS H110M-K alaplap

APC PM5U-GR túlfeszültségvédő, elosztó (2db 2,4A 5V USB töltő)

[]Szélesség: 370 mm
[]Magasság: 55 mm
[]Mélység: 73 mm
[]Tömeg: 0.67 kg

APC PM5U-GR túlfeszültségvédő, elosztó (2db 2,4A 5V USB töltő)

  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54

Philips E6/12 5.1 házimozi hangfalszett fekete

Philips E6/12 5.1 házimozi hangfalszett fekete

Tulajdonságok:
Merüljön el érzékeivel a kiváló surround hangzás hallgatásában, amikor csak szeretné. Egyszerűen válassza le a vezeték nélküli hangsugárzókat a bal és jobb oldali fő hangsugárzó egységekről, és helyezze el őket a szoba túlsó felén, így máris többcsatornás surround hangzással hallgathatja játékait és filmjeit. Ha vége az akciójeleneteknek, helyezze vissza a hangsugárzókat a zenehallgatáshoz és a TV-műsorokhoz. A szabadalmaztatott, vezeték nélküli technológiának, és az egyedi frekvencián működő surround hangsugárzóknak köszönhetően nincs hálózati interferencia. Az eredmény egy teljesen vezeték nélkül működő surround rendszer, maradéktalan hangminőséggel zenéhez és filmekhez.
Az E6 készülék 5.1 csatornás és 6 beépített erősítővel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően kiváló hangminőséget biztosít. Az 5.1-es rendszer a szokásos hangszórócsatornákat és konfigurációt használja, rendelkezik bal és jobb elülső (front) csatornával, egy középső (center) csatornával, két surround csatornával és egy mélynyomóval. Támogatja a Dolby Digital Pro-logic 2 rendszert.
Egyedülálló újító laborunk szakemberei speciális térbeli kalibrálási funkciót fejlesztettek ki, amely a lehető legkiegyenlítettebb hangzást biztosítja, függetlenül attól, hogy hol helyezték el a helyiségben a hátsó hangsugárzókat. Ha a funkciót elindítja, az egy speciálisan megtervezett hangjel segítségével megkeresi mindegyik hátsó hangsugárzót. Ezután a megszerzett adatokat felhasználva meghatározza a hangsugárzók adott elhelyezéséhez a legjobb hangkiegyenlítést, és ennek megfelelően beállítja minden egyes hangsugárzó hangját. Ennek köszönhetően a zenét hallgató személy még akkor is élvezheti a megfelelően kiegyenlített hangzást, ha a hangsugárzók nem az ideális pozícióba lettek elhelyezve.
A Philips Crystal Clear Sound technológiájának köszönhetően most a hangzás minden részletére odafigyelhet, és oly módon hallhatja a zenét, ahogy az előadóművész vagy a karmester megszólaltatni kívánta. A Crystal Clear – akár akciófilmről, musicalről vagy élő koncertről van szó – pontosan, hűen, torzításmentesen reprodukálja a hangforrás hangját. A Philips házimozi-rendszerek kristálytiszta hangzást biztosító technológiája a lehető legkevesebb hangfeldolgozással igyekszik megőrizni az eredeti hanganyag tisztaságát. Ennek eredményeképpen a hallgató tökéletes hangélményben részesülhet.
A beépített Dolby Digital dekóder miatt nem szükséges külső dekóder, mivel ez a dekóder feldolgozza az audioinformációk mind a hat csatornáját, így surround hangzást, valamint meghökkentően valószerű hanghatásokat hoz létre és dinamikus élményt biztosít. A Dolby Pro Logic II bármely sztereó forrásból ötcsatornás surround hangzást állít elő.
A kifejezetten a beszédfrekvenciákra tervezett center hangszóró a képernyő közepéhez rögzíti a párbeszédet, így javul a beszédpozicionálás és a tisztaság, elősegítve ezzel, hogy Ön igazán elmerülhessen a filmek nyújtotta élményben.
A Philips HCWeSet Manager alkalmazással csatlakoztathatja a hangsugárzóit otthoni, vezeték nélküli hálózatához, és már élvezheti is a kiváló minőségű hangzást és a zavartalan lejátszást, kedvenc alkalmazásain keresztül*. *Mielőtt vezeték nélkül továbbíthatna zenét a zenealkalmazásokból, telepítenie kell a Philips HCWeSet Manager alkalmazást a hálózat beállításához, valamint a szolgáltatáshoz és az adatkezeléshez tartozó szerződések elfogadása miatt. *A Spotify-ról való zenetovábbításhoz szüksége lesz a Spotify Premiumra a Connect használatához
Kiváló minőségű, zavartalan lejátszás a kedvenc zenealkalmazásaival. A soundbar beépített eleme a Google Cast, így kedvenc zenealkalmazásait könnyedén megszólaltathatja hangsugárzóin. Átsugározhatja tartalmait iPhone®, iPad®, Androidos telefonjáról vagy táblagépéről, Mac® és Windows® laptopjáról vagy Chromebookjáról.
A Spotify Connect segítségével egyszerűen böngészhet, fedezhet fel és játszhat le zenét a ház minden szobájában, okostelefonját távvezérlőként felhasználva. A közvetlen Spotify-kapcsolattal egyenesen a felhők közül indíthatja a zenét, így okoskészülékén telefonálhat, videózhat, és akár a hatókörből is kiléphet, a zene nem fog megszakadni. Mindez ráadásul az akkumulátort is kíméli, a zenére felhasznált energia minimális. Természetesen a Spotify minden nagyszerű funkcióját megtalálja, az előre elkészített listáktól a nagy felbontásig. Mindent, ami az új számok felfedezéséhez és legélvezetesebb megszólaltatásához szükséges lehet.
Mindkét levehető Philips Fidelio B6 hangsugárzó valóban önálló Bluetooth-modullal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy bárhol elhelyezhetők a lakásban vagy azon kívül, ezzel teljes szabadságot nyújtva a zene élvezetében. Mindegyik hordozható hangsugárzó bárhol elhelyezve erőteljes hangzást biztosít. Szimpla Bluetooth hangsugárzóként vagy egy pár sztereó, vezeték nélküli Bluetooth hangsugárzóként is használhatja őket.
A HDMI 4K2K magába foglalja a HDMI 1.4 szabványt. Ez további támogatást nyújt az Ultra HD (UHD) felbontású videotartalomhoz. Ez jelenleg a 4K-ra utal, ami maximálisan 4096 képpont széles és 2160 képpont magas, vagyis a felbontást tekintve a normál 1080p HD kijelző méretének a négyszerese. A kifejezés egy valamivel alacsonyabb 4K felbontást is magába foglal, amely 3840 képpont széles és 2160 képpont magas. A HDMI 1.4 mindkét formátumot támogatja. A 4K kijelzők a csúcskategóriás házimozi-rendszereket a valódi mozik szintjére emelik. Annak érdekében, hogy a hangsugárzók már a jövő vívmányaihoz is alkalmazkodjanak, a szabványt a 4K TV fejlődéséhez igazítottuk.
Párosítsa egyszerűen Bluetooth® eszközeit az egyérintéses NFC (Near Field Communications) technológiával. A hangsugárzó bekapcsolásához, a Bluetooth® párosításhoz és a zenestreaming megkezdéséhez érintse meg NFC technológiát alkalmazó okostelefonját vagy táblagépét az adott hangsugárzó NFC-területén.

Hangzásjavítás: Surround hangzás, igény szerint, Éjszakai mód, Magas/mély hangszínszabályzó, Audioszinkron, Automatikus hangerőszint-kiegyenlítés, Film, Zene, Közeli hallgatás, Hang, Smart Sound
Hangrendszer: DTS Digital Surround, Dolby Pro Logic 2
Mélynyomó kimeneti teljesítménye: 90 W
RMS összteljesítmény, 30% THD mellett: 270 W
Szatellitsugárzó kimeneti teljesítménye: 180 W
Hangszóró-típusok: 2 db szatellitsugárzó
Meghajtók szatellitsugárzónként: 1 db 19 mm-es puha dóm magashangszóró, 2 db 3"-es szélessávú hangszóró
Meghajtók surround sugárzónként: 1 db 2,5"-es szélessávú hangszóró
Szatellitsugárzó frekvenciatartománya: 150-20 k (-3 dB) Hz
Szatellitsugárzó impedanciája: 8 ohm
Mélynyomó meghajtó: 1 db 6,5"-es mélyhangszóró
Mélynyomó frekvenciatartománya: 20-150 (-3 dB) Hz
Mélynyomó impedanciája: 4 ohm
Mélynyomó típusa: vezeték nélküli mélynyomó, Bass Reflex rendszer
Rendszer: 2.1/5.1-es rendszer
Hátoldali csatlakozók: digitális koaxiális bemenet, digitális optikai bemenet, HDMI 1.4 kimenet (ARC), 1-es HDMI bemenet, 2-es HDMI bemenet, audiobemenet, 3,5 mm-es csatlakozó, ethernet
Vezeték nélküli csatlakozások: Bluetooth®, NFC,Wi-Fi, Vezeték nélküli hátsó hangsugárzók, Vezeték nélküli mélynyomó
Online szolgáltatások: Google Cast™, Spotify Connect
Termék cikkszáma:E6/12 Rendelésre, 4 munkanap
  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54