Logitech termekek - skin

Kategóriák

Akciós termékeink

ASUS H81M-K alaplap

Processzor foglalat: LGA 1150
Alaplap méret: microATX
Chip készlet: Intel H81
Memória típusa: DDR3

ASUS H81M-K alaplap

Kartondoboz 330x250x110mm 20db/cs

Tulajdonságok:


Nyomatlan
3 rétegű ~4 mm vastag barna-barna hullám
Alul és felül ragasztószalaggal zárható nyomatlan

Kartondoboz 330x250x110mm 20db/cs

  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54

Beurer IH 18 inhalátor

Beurer IH 18 inhalátor

Tulajdonságok:

Sűrített levegős technológia
A felső és alsó légutak, megfázás, asztma és légúti betegségek kezeléséhez
Rövid inhalálási idő
Üzemi nyomás 0,66-1,1 bar
Számos tartozék
Tárolótáska
Fertőtleníthető
Porlasztási teljesítmény: >0,18 ml/min.
Gyógyászati termék
Hálózati üzem
Utánvásárolható tartozékok: szájrész, felnőtt és gyermek maszk, porlasztó rendkívül hosszú sűrítettlevegő-tömlővel és 10 szűrővel
 
Termék cikkszáma:IH 18 Rendelésre, 9 munkanap

Beurer IH 21 inhalátor

Beurer IH 21 inhalátor

Tulajdonságok:

Az alsó és felső légutak kezelésére
Megfázás, asztma és légúti megbetegedések esetén
Sűrített levegős technika
Fertőtleníthető
Magas porlasztás kapacitás (> 0,21 ml / perc)
Rövid inhalációs idő
 
Termék cikkszáma:IH 21 Rendelésre, 9 munkanap

Beurer IH 40 inhalátor

Beurer IH 40 inhalátor

Tulajdonságok:

Ultrahangos technológia
A felső és alsó légutak, megfázás, asztma és légúti betegségek kezelésére
Jelentős mennyiségű belélegzett részecske
Halk
Automatikus kikapcsolás
Rövid inhalálási idő
Szabályozható légáramlás
Porlasztási teljesítmény: > 0,4 ml/min
Fertőtleníthető
Számos tartozék
Tárolótáska
Gyógyászati termék  
 
Termék cikkszáma:IH 40 Rendelésre, 9 munkanap

Beurer IH50 inhalátor

Beurer IH50 inhalátor

-  Az alsó és felső légutak kezelésére- Lebegőmembrán a gyors és hatékony inhalációhoz- Alkalmazható megfázás, asztma, légúti megbetegedések esetén- Hatékony gyógyszerfelszívódás: 0,3 ml/min- Rövid inhalációs idő- Csúcsmodern technológia: magas frekvenciás lebegő membránon keresztül juttatja el a hatóanyagot- Nagyon halk, gyors és hatékony működés- Ideális gyermekek számára- Gyerek- és felnőttmaszk- Tartozék tartó- Gyógyászati eszköz
 
 
 
 
Termék cikkszáma:IH50 Rendelésre, 9 munkanap

Laica arcszauna inhalátor funkcióval /MD60620/

Laica arcszauna inhalátor funkcióval /MD60620/

Tulajdonságok:
Segítségével könnyedén, akár mindennap meg tudjuk tiszítani az arcunkat a pórusainkba "ragadt" szennyeződésektől, aknéktól, miteszerektől. Segít megőrizni bőrünk természetes nedvességtartalmát, ettől a bőrünk lágyabb, simább és rugalmasabb lesz. A Laica Arcszauna vízgőzt használ, amely mélyen tisztítja a pórusokat. Rendszeres arcszaunázásra tervezték, amely hidratálja a bőrt és serkenti a vérkeringést. Ha arckrémek, maszkok használata előtt alkalmazzuk, segíti a hatóanyagok behatolását a bőrbe. Sőt hölgyeknél sminklemoás előtt is érdemes használni, csak hajoljanak elé pár percre és könnyebb lesz smink eltávolítása.
Inhalálásra és köhögés csillapítására is használható. Megfázás, influenza, vagy arc üreg gyulladása esetén. Külön gőzőlőfejjel rendelkezik a felső légutak tisztításar. (orron keresztűl)

Használata könnyű és kényelmes!
Otthoni használatra
Hidratálja a bőrt
Hálózatról működtethető
2 féle gőzölő fej: egy az arc és egy a felsőlégutak (csak az orron át) gőzöléséhez
2 teljesítményfokozat
Teljesítmény: 70 Watt
Méret 24,4 x 17,3 x 17,1 cm
Tömeg: 0,5 kg
Termék cikkszáma:MD60620 Készlet: 1-5 db

Laica Baby Line ultrahangos inhalátor /NE1005E/

Laica Baby Line ultrahangos inhalátor /NE1005E/

Tulajdonságok:
Laica NE 1005 hordozható inhalátor nem csak a gyermekeknek készült, a felnőttek számára kialakított tartozékokkal a család minden tagjának segítséget nyújthat. Mérete miatt könnyen kezelhető, tökéletes azoknak a személyeknek, akiknek a nap bármely szakaszában szüksége lehet rá, mivel akár egy kisebb női táskában is kényelmesen elfér. Csendes, ezért a gyermekek sem ijednek meg tőle, és utazás közben nem zavarja utastársait sem.

Az aeroszol terápia hasznos az alsó és felső légúti megbetegedések, megfázás, asztma és egyéb légúti betegségek kezelésére
Az inhalációs terápia hatékony a tüdő rendellenességek, légcsőgyulladás, asztma, hörghurut, arcüreggyulladás, krupp és allergia kezelésére, továbbá enyhíti a megfázás, allergiás irritációk által okozott rendellenességeket és csillapítja a köhögési ingert, fájdalmat és az orrdugulást, elősegítve a felköhögést
A Laica NE1005 hordozható inhalátorból a gyógyszer egy szűrőn keresztül jut be testbe, az 1-5 mikron méretű részecskék mélyen behatolnak a légutakba és hatékony kezelést biztosítanak
Csendes, táskában is kényelmesen elfér
Tápellátás: 1,5 V AA elemmel működik
CE0434 (dir.93/42/EEC) a termék "orvostechnikai eszköz" certifikáttal rendelkezik
Termék cikkszáma:NE1005E Készlet: 1-5 db

Laica kompresszoros inhalátor /NE2003W/

Laica kompresszoros inhalátor /NE2003W/

Tulajdonságok:
Átalakítja a folyékony gyógyszert egy könnyen belélegezhető, kellemes párává. Ideális kisgyermekeknek, és akiknek nehézséget okoznak az adagolószelepes inhalátorok, illetve azoknak az az embereknek, akik súlyos asztmában szenvednek. Ideális tüdő rendellenességek, hurutok, hörghurut, arcüreggyulladás, allergia és nátha kezelésére. Nagyon gyors és halk. Egy belső dugattyú átalakítja a gyógyszert mikro-cseppekké. Minden típusú gyógyszerhez. A mikro-cseppek gyorsan eljutnak az alsó légutakba (tüdő és a hörgők). Az Európai Uniós szabványnak megfelelően lett kialakítva.
Ez egy orvosi készülék otthoni használatra! Csak a használati utasítás maximális betartásával lehet használni! A páciensnek alaposan el kell olvasnia és meg kell értenie a használati utasítást és a karbantartást!

Hálózati adapter mellékelve
Mérete: 20 x 15.5 x 11 cm
Tartozékai: felnőtt maszk, gyermek maszk, fúvóka, csatlakozók, cső, ampullák
CE0434 (dir.93/42/EEC) a termék "orvostechnikai eszköz" certifikáttal rendelkezik
 
Termék cikkszáma:NE2003W Készlet: 1-5 db

Laica kompresszoros inhalátor /NE2012W/

Laica kompresszoros inhalátor /NE2012W/

Tulajdonságok:
A Laica kompresszoros inhalátor készüléke ideális tüdő rendellenességek, légcsőhurut, hörghurut (bronchitis), orrmelléküreg gyulladás (sinusitis), légzési nehézségek, orrmelléküreg gyulladás, megfázás vagy allergia és megfázás otthoni kezelésére.
Átalakítja a folyékony gyógyszert egy könnyen belélegezhető, kellemes párává. Ideális kisgyermekeknek, és akiknek nehézséget okoznak az adagolószelepes inhalátorok, illetve azoknak az az embereknek, akik súlyos asztmában szenvednek. Ideális tüdő rendellenességek, hurutok, hörghurut, arcüreggyulladás, allergia és nátha kezelésére. Nagyon gyors és halk. Minden típusú gyógyszerhez. A mikro-cseppek gyorsan eljutnak az alsó légutakba (tüdő és a hörgők).
Ez egy orvosi készülék otthoni használatra! Csak a használati utasítás maximális betartásával lehet használni! A páciensnek alaposan el kell olvasnia és meg kell értenie a használati utasítást és a karbantartást! 

Az alkatrészek a praktikusan kialakított rekeszben könnyedén tárolhatóak
 
Termék cikkszáma:NE2012W Készlet: 1-5 db

Laica Mini kompresszoros inhalátor /NE3001W/

Laica Mini kompresszoros inhalátor /NE3001W/

Tulajdonságok:
Kényelmes – multifunkcionális készülék. Ez a legújabb fejlesztésű Európai gyártmányú LAICA kompresszoros inhalátor egyesíti az ultrahangos készülékek csendes működésének, a kisméretben rejlő mobilitásnak, valamint a robusztusabb kompreszoros készülékekre jellemző megbízható és multifunkciós működés előnyeit.
Működési zaj: (átalagos 60dB helyett) 51dB (fele annyira zajos működés, mint a szokásos kompresszoros készülékek). Kivállóan alkalmas az otthoni aeroszol terápiás kezelésekre. Kompreszoros inhalátorokra jellelmző –akár viszkozus- gyógykészítmények porlasztására is alkalmas.
Termék cikkszáma:NE3001W Készlet: 1-5 db

Laica ultrahangos inhalátor /MD60260/

Laica ultrahangos inhalátor /MD60260/

Tulajdonságok:
Laica aerolos terápiás ultrahangos készülék inhalációs terápiához, első osztályú kialakítással és a legfejlettebb technológiával,extrém csendesség jellemez. Az inhalációs terápia hatékony a tüdő rendellenességek, légcsőgyulladás, asztma, hörghurut, arcüreggyulladás,krupp és allergia kezelésére, továbbá enyhíti a megfázás, allergiás irritációk által okozott rendellenességeket és csillapítja a köhögési ingert, fájdalmat és az orrdugulást, elősegítve a felköhögést.
Otthoni célokra tökéletes, praktikus és egyszerű használni, és szakember általi karbantartást nem igényel. Az ultrahangos inhalátor piezzo elektromos kristályok rezgésével alakítja át az ampullába helyezett sóoldatot vagy folyékony gyógyszer készítményt. Az 1 és 5 mikrométeresek cseppek behatolnak a felső és alsó légutakba, az aktív keveréket szállítva a megfelelő helyre a célnak megfelelő módon.
Kompact mértének köszönhetően ez a termék kiválóan alkalmas otthoni használatra. Mindig kövesse az orvosi utasításokat az inhalációs kezeléshez használt gyógyszer típusát, dózisát, gyakoriságát illetve időtartamát tekintve. 
Az ultrahangos inhalátor az egyik leghatásosabb módszer a légzőszervi problémákra. Gyors és jó minőségű porlasztást tud elérni, és a legtöbb felírt gyógyszerrel alkalmazható, amiknek növeli a jótékony hatásait. A készülékkel lehet szuszpenzált és oldatos gyógyszert is porlasztani (hörögtágítók, kortikoszteroidok, höröghurut gyógyszerek). A terápiás hatás csökkenhet, ha olajos vagy ragadós anyagokat használ. Ezért javasoljuk a gyógyszereket sóval hígítani. A nagyon jó minőségű működésnek köszönhetően a készülék professzionális szintűnek nevezhető. És egyszerű a használata, ezért otthoni használatra is alkalmas. Megbízható, kemény és gépolajat nem tartalmaz.
Átalakítja a folyékony gyógyszert egy könnyen belélegezhető, kellemes párává. Ideális kisgyermekeknek, és akiknek nehézséget okoznak az adagolószelepes inhalátorok, illetve azoknak az az embereknek, akik súlyos asztmában szenvednek. Ideális tüdő rendellenességek, hurutok, hörghurut, arcüreggyulladás, allergia és nátha kezelésére. 

Tartozékok: felnőtt maszk, gyermek maszk fúvóka, csatlakozók, cső, ampullák; hálózati adapter
Be - és kikapcsolás jelző
220V-os hálózati adapter
Méretek: 15 x 11.6 x 9.7 cm 
CE0434 (dir.93/42/EEC) a termék "orvostechnikai eszköz" certifikáttal rendelkezik
Termék cikkszáma:MD60260 Rendelésre, 6 munkanap
  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54