telefon kiegesztiok

Kategóriák

Akciós termékeink

250GB WD Blue M.2 SSD meghajtó (WDS250G1B0B)

Tárkapacitás: 250 GB
Méret: M.2 2280
[]Írási sebesség: 500 MB/s
[]Olvasási sebesség: 540 MB/s

250GB WD Blue M.2 SSD meghajtó (WDS250G1B0B)

Severin MW7875 grillezős mikrohullámú sütő fekete-ezüst

[]Űrtartalom: 20 liter
[]Mikro teljesítmény: 700 W
[]Grill teljesítmény: 900 W
Vezérlés módja: Tekerőgomb

Severin MW7875 grillezős mikrohullámú sütő fekete-ezüst

  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54

Canon AS-120 kézi számológép

Canon AS-120 kézi számológép


Funkciók


12 számjegyes mini asztali számológép
Professzionális, ívelt formájú ház
A ház alsó és felső része újrafelhasznált Canon anyagokból készül
Haszonkulcs (MU), fordított jelzálog (RV) , bruttó végösszeg (GT) számítások
Kettős áramellátás (napelem és elem)
Nagyméretű, ferde kijelző 12 számjegyes mini asztali „zöld” számológép ívelt formával
Nagyméretű, ferde LCD-kijelzőAz ívelt formának köszönhetően ezen a 12 számjegyes számológépen nagy, ferde LCD-kijelző van, így az összes szám egyetlen pillantással könnyedén leolvasható a legkülönfélébb fényviszonyok között is. A felhasználóbarát, ésszerűen elrendezett, nagyméretű, színkódolt billentyűkkel felszerelt készülék a számok könnyű és hibamentes bevitelét biztosítja.Elegáns és professzionális stílusEz a kompakt és könnyű, sötétszürke számológép elegáns és professzionális külső megjelenéssel rendelkezik. Arra tervezték, hogy szépen illeszkedjen íróasztalára vagy polcára.A környezetbarátság előnyAdjon zöld előnyt a munkájának ezzel a hatékony és környezetbarát 12 számjegyes számológéppel, amelynek műanyag házát újrahasznosított Canon másológépekből készítették. Kiváló megoldás azon közhivatalok és magánvállalkozások számára, ahol környezettudatos irányelvek érvényesülnek; emellett minden felelős gondolkodású vállalkozás, oktatási intézmény és magánszemély számára is kiváló választás.EnergiahatékonyA dupla (napelem és normál elem) tápellátású számológép bármilyen fényviszonyok közt gond nélkül használható. Az automatikus kikapcsolás funkció az energiatakarékosság érdekében körülbelül 7 perc után kikapcsolja a számológépet, ha nem használják.
Termék cikkszáma:AS-120 Rendelésre, 5 munkanap

Canon AS-120 kézi számológép rózsaszín /5476B002AA/

Canon AS-120 kézi számológép rózsaszín /5476B002AA/

Tulajdonságok:

12 számjegyes mini asztali számológép
Professzionális, ívelt formájú ház
A ház alsó és felső része újrafelhasznált Canon anyagokból készül
Haszonkulcs (MU), fordított jelzálog (RV) , bruttó végösszeg (GT) számítások
Kettős áramellátás (napelem és elem)
Nagyméretű, ferde kijelző Nagyméretű, ferde LCD-kijelző Az ívelt formának köszönhetően ezen a 12 számjegyes számológépen nagy, ferde LCD-kijelző van, így az összes szám egyetlen pillantással könnyedén leolvasható a legkülönfélébb fényviszonyok között is. A felhasználóbarát, ésszerűen elrendezett, nagyméretű, színkódolt billentyűkkel felszerelt készülék a számok könnyű és hibamentes bevitelét biztosítja. Elegáns és professzionális stílus Ez a kompakt és könnyű, sötétszürke számológép elegáns és professzionális külső megjelenéssel rendelkezik. Arra tervezték, hogy szépen illeszkedjen íróasztalára vagy polcára. A környezetbarátság előny Adjon zöld előnyt a munkájának ezzel a hatékony és környezetbarát 12 számjegyes számológéppel, amelynek műanyag házát újrahasznosított Canon másológépekből készítették. Kiváló megoldás azon közhivatalok és magánvállalkozások számára, ahol környezettudatos irányelvek érvényesülnek; emellett minden felelős gondolkodású vállalkozás, oktatási intézmény és magánszemély számára is kiváló választás. Energiahatékony A dupla (napelem és normál elem) tápellátású számológép bármilyen fényviszonyok közt gond nélkül használható. Az automatikus kikapcsolás funkció az energiatakarékosság érdekében körülbelül 7 perc után kikapcsolja a számológépet, ha nem használják.
Termék cikkszáma:5476B002AA Rendelésre, 5 munkanap

Canon AS-2200 számológép

Canon AS-2200 számológép

Tulajdonságok:
Stílusos, 12 helyértékes asztali számológép általános célra.
A 12 helyértékes asztali számológép elegáns ívelt kivitele jelentős környezetvédelmi előnyökkel jár együtt: így ideális választás szervezetek és egyéni felhasználók számára is.

Számjegy szeparátor vessző: ezres elválasztó   
Kijelző mérete: 91,5 x 23,8 mm   
Kijelzett karakterek mérete: 18,5 x 6,01 mm
Tizedes választó: +, 4, 3, 2, 0, F
Kerekítés: Fel, 5/4, Le 
Teljes összeg tárolása       
Billentyűzetpuffer
Memória: M+, M-, RM/CM
Áramforrás: kettős áramforrás
Elem: LR44, 1 darab
Méret (H x Sz x M): 198 x 140 x 34 mm
Tömege: 212 g
 
Termék cikkszáma:AS-2200 Rendelésre, 5 munkanap

Canon F-715SG tudományos számológép fekete

Canon F-715SG tudományos számológép fekete

Canon F-715SGA
Megbízható, környezetbarát tudományos számológép az iskolai tanulmányok támogatására
A nagyméretű kétsoros LCD-kijelzővel rendelkező fejlett F-715SG tudományos számológép három színváltozatban kapható. Nagyszerű választás azok számára, akiknek fontos a környezetvédelem, hiszen részben újrahasznosított Canon termékekből készült.
Funkciók:

Nagyméretű kétsoros LCD kijelző
250 funkció
Akár 16 belső kalkulációs számjegy
Az eddigi legkörnyezetbarátabb megoldás, mivel a hátlaphoz és a fedélhez Canon termékek újrahasznosításából nyert műanyagot használtunk
Kettős áramforrás: napelem és elem
Kijelző mérete 61 x 25 mm
Kijelzett karakterek mérete 9,6 × 3,96 mm
Az extra nagy kétsoros kijelző könnyen leolvasható A tanuláshoz, vizsgaíráshoz és házifeladat-készítéshez is ideális megoldást nyújtó F-715SG tudományos számológép extra nagy kétsoros LCD kijelzővel rendelkezik. A bevitt adatok a felső sorban, az eredmények pedig az alsó sorban jelennek meg - a kijelző akár 10 számjegyes eredményt és 2 számjegyes exponenciálist is képes megjeleníteni. A fő karakterek mérete a kijelzőn 9,6 × 3,96 mm, így egy szempillantás alatt, könnyen leolvashatók az eredmények. A gyártás során újrahasznosított Canon alapanyagokat felhasználvaEz a tudományos számológép Canon másológépek újrahasznosított anyagaiból készül, melyek a felső és alsó burkolatot, az elemtartó fedelét és a számológép kemény tokját alkotják. Ez maximalizálja az erőforrások kihasználságát, és minimalizálja a hulladékképződést.
Az F-715SG praktikus és az eddigi legkörnyezetbarátabb választás. Ennek oka, hogy a Canon hulladék műanyagot használ a hátlap és a fedél előállításához. A leselejtezett termékeket erőforrásként kezelve újraindul azok hasznos élettartama.
A praktikus és stílusos F-715SG kapható feketében, illetve fehérben magenta vagy kék színű nyílgombbal és fedéllel. Súlya mindössze 124 gram, ezért könnyen szállítható. A kemény elcsúsztatható fedél megvédi a billentyűzetet és a kijelzőt a mindennapos koccanásoktól és ütésektől.
Ez a minden szempontból intelligens tudományos számológép - amely nemcsak az általános matematikai műveleteket képes elvégezni, hanem trigonometriai, statisztikai, fizikai és mérnöki számításokra is alkalmas - minden olyan funkcióval rendelkezik amelyre a diákoknak a matematikai tanulmányok és a számításokat igénylő tudományos tárgyak elsajátítása közben szükségük lehet. A fejlett problémamegoldást lehetővé tevő F-715SG összesen 250 funkcióval rendelkezik. Memóriájában akár 17 számítás és tárolható és előhívható, lehetővé téve a felhasználó számára a különböző minták és elképzelések feltérképezését. Továbbá a belső számításokat 16 számjeggyel képes elvégezni, ami pontosabb eredményekhez vezet.  
Ez a tudományos számológép napelemmel és normál elemmel egyaránt működik, ami folyamatosan biztosítja a megbízható teljesítményt, és kettős biztonságot jelent vizsgaírás közben. Amennyiben a fényviszonyok megengedik, használja az energiatakarékos napelemes megoldást, szükség esetén pedig térjen át a tartalék elem használatára. Az F-715SG arra is többször, időben figyelmeztet, ha az elem kezd lemerülni. Amennyiben a számológépet 7 percig nem használják, az „automatikus kikapcsolás” funkció kikapcsolja a készüléket, meghosszabbítva az elem élettartamát.
Termék cikkszáma:F-715SG Rendelésre, 5 munkanap

Canon F-718SGA tudományos számológép

Canon F-718SGA tudományos számológép

Canon F-718SGASzámológépek
A pontmátrix-kijelzős, antibakteriális tudományos számológép a diákok számára higiénikus és nagy pontosságú munkafolyamatot biztosít. Újrahasznosított Canon alapanyagokból készül, ennek eredményeként tiszta és környezetbarát.
Funkciók

Antibakteriális billentyűzet
A felső és alsó burkolat, az elemtartó fedele és a számológép kemény tokja Canon másológépek újrahasznosított anyagaiból készült
Kettős áramforrás: napelem és normál cserélhető elem
264 funkció
Nagyméretű LCD pontmátrix képernyő
Két üzemmód (matematikai és soros)
Nagy pontosságú, tiszta és környezetbarát
Segítség az iskoláknak a higiénikus környezet kialakításábanA higiénia kiemelten fontos az iskolákban. A Canon antibakteriális tudományos számológépe segít megszüntetni a potenciális egészségügyi veszélforrást, mivel a műanyag billentyűzet anyagába szervetlen, baktériumellenes anyagot* kevertek. Ez megakadályozza, illetve hátráltatja a billentyűzeten megtapadó baktériumok növekedését – különösen a gyakori használatot feltételező iskolai környezetben. Ez teszi az F-718SGA készüléket a legbiztosabb és legbiztonságosabb választássá az általános és középiskolai tanulók számára.A gyártás során újrahasznosított Canon alapanyagokat felhasználvaEz a tudományos számológép Canon másológépek újrahasznosított anyagaiból készül, melyek a felső és alsó burkolatot, az elemtartó fedelét és a számológép kemény tokját alkotják. Ez maximalizálja az erőforrások kihasználságát, és minimalizálja a hulladékképződést.Energiatakarékos hatékonyságAz F-718SGA készülék praktikus módon kétféle áramforrásról is üzemeltethető. A napenergia maximális energiatakarékosságot biztosít, a tartalék elemeknek köszönhetően pedig a készülék bármilyen megvilágításnál is üzemkész marad. Az automatikus kikapcsolás funkció 7 perc elteleltével kikapcsolja a számológépet, ha nem történik gomblenyomása, illetve a gép nincs használatban - ez további energia megtakarítását jelenti. A számológép eleme cserélhető, ezért élettartama hosszabb – nem kell eldobni, mint sok más számológépet, amikor az elem kimerül.264 funkció, nagy pontosság (maximálisan 18 belső kalkulációs számjegyig)Ez az általános számológép tartalmazza az összes olyan funkciót, amely az általános és középiskolai matematika és reál tantárgyak elsajátítása során szükséges. Tartalmaz 264 funkciót, 17 tárhelyet mentésre és visszahívásra, valamint maximálisan 18 belső számjegyet használ a nagy pontosságú eredmény érdekében (lásd a specifikációt a funkciók teljes listájával).Nagyméretű LCD pontmátrix képernyőA nagyméretű, négysoros LCD pontmátrix képernyő - kontraszt-beállítási lehetőséggel - a számokat egyetlen pillanat alatt leolvashatóan jeleníti meg. A praktikus kemény fedél megvédi a billentyűzetet a mindennapos koccanásoktól és ütésektől.Kétfajta képernyő- és működési üzemmód (matematikai vagy soros)Használja ki a kétfajta képernyő- és működési üzemmód (matematikai vagy soros) előnyeit. A matematikai üzemmódban a bevitel és a megjelenítés a matematika-tankönyv stílusában történik, míg a soros módban a hagyományos kétsoros elrendezés használatos.* Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) jóváhagyásával. A mikrobaellenes hatékonyságot a Society of Industrial-technology for Antimicrobial Articles (SIAA) ISO 22196 (JIS Z2801) tesztelte.
Termék cikkszáma:F-718SGA Rendelésre, 5 munkanap

Canon F-718SGA tudományos számológép ezüst metál /6467B002/

Canon F-718SGA tudományos számológép ezüst metál /6467B002/

Tulajdonságok:
Számolja ki könnyedén a bonyolult egyenleteket is az F-789SGA tudományos számológéppel, amely részben újrafelhasznált Canon anyagokból készült, és fejlett funkciók egész sorát kínálja.
Az F-789SGA számológép praktikus módon kétféle áramforrásról is táplálható. A napenergia maximális energiatakarékosságot biztosít, a tartalék elemes táplálásnak köszönhetően pedig a készülék bármilyen megvilágításnál használható. Az automatikus kikapcsolás funkció kikapcsolja a számológépet, ha 7 percig nem nyomnak meg rajta egy gombot sem, illetve nem használják - ez további energiamegtakarítást jelent. A számológép cserélhető elemmel működik, ezért az élettartama hosszabb, általában négy év – és nem kell eldobni, mint sok más számológépet, amikor az elem lemerül.
Az F-789SGA ez első csúcskategóriájú, tankönyvi megjelenítésű kijelzővel rendelkező modell a Canon tudományos termékkínálatában. 605 fejlett funkcióval rendelkezik, többek között 79 beépített állandóval és 172 átváltási képlettel. Az ezüstmetál fedőlap és a vékony váz professzionális megjelenést tükröz. Az LCD kijelző mérete 60 mm × 25 mm. A diákokon kívül remek választás tanárok, mérnökök és egyéb hivatásos felhasználók számára is.
A kiegészítő funkciók között 19 memóriahely és 4×4-es mátrix- és egyenletszámítás is szerepel – így ez az egyik leghatékonyabb számológép a piacon. Ezekkel a funkciókkal könnyedén elvégezhetők a bonyolult számítások.
Az F-789SGA számológép újrahasznosított Canon alapanyagokból készült részeket tartalmaz, melyek a felső és alsó burkolatot, az elemtartó fedelét és a számológép kemény tokját alkotják. Ez biztosítja az erőforrások maximális kihasználását, és kevesebb hulladék képződik.

Elem töltöttségi szintjének kijelzése
Helyiérték-elválasztó vessző
Kijelző mérete: 61×25 mm
Karakterméret: 96×31 pont (egy sorban 15 karakter)
Konstansszámítás
Tizedesérték-választó
Kerekítés
Végösszeg
Elemszámláló
Gyorsbillentyűzés
Metrikus átváltás
Shift gomb
Négyzetgyök
Automatikus kikapcsolás
Elem: 1 db CR2032
Kettős áramellátás: napelem és elem
Méret: 171×86×17,3 mm (fedéllel)
Tömeg: 120 g (fedéllel)
 
Termék cikkszáma:6467B002 Rendelésre, 5 munkanap

Canon HS-1200TCG számológép

Canon HS-1200TCG számológép

Canon HS-1200TCG
 
A 12 számjegyű, nagyméretű LCD-kijelzővel felszerelt asztali számológép ergonomikus kialakítása mellett igen egyszerűen használható. A kurzor léptetés funkció gyors és pontos számbevitelt tesz lehetővé, az adó- és valutaszámítások esetén is.
Funkciók
 
·         12 számjegyes 'Zöld' számológép
·         Nagy LCD-kijelző
·         Kurzor léptetés funkció a gyors adatbevitel érdekében
·         Adó- és valutaszámítási funkciók
·         A számológépház alsó és felső tokrésze újrahasznosított anyagból készült
·         Kettős áramforrás: napelem és elem
·         Automatikus kikapcsolás
·         Hároméves garancia
 
Asztali 'Zöld' számológép nagy LCD-kijelzővel
 
Zöld erő
A hatékonyságot környezetbarát jelleggel ötvöző HS-1200TCG számológép kiváló megoldás azon közhivatalok és magánvállalkozások számára, ahol a környezettudatos gondolkodás a mindennapok része. A felelős gondolkodású üzleti felhasználók számára is jó megoldás csakúgy, mint az iskolák és más magánfelhasználók részére.
 
Könnyen leolvasható, egyszerűen használható
Számok leolvasása egyetlen pillantással az extra méretű, függőlegesen döntött LCD-képernyőről. Az ergonomikus kialakítás, a méretes billentyűzet és a strapabíró gombok biztosítják a kényelmes használatot. Sőt, a kurzorléptetés funkció lehetővé teszi a számok gyors bevitelét, akadálymentesen.
 
Összetett számítások egyszerűbb elvégzése
Egyszerűsítse le a bonyolult számításokat; ezzel időt takaríthat meg. A két praktikus adószámítási billentyű segítségével könnyedén kiszámíthatók a különböző adónemek. A pénznemek átváltása éppilyen egyszerű. Gyorsan és könnyedén megoldható a helyi pénznem átváltása egy másikra, és viszont.
 
Rugalmas funkciók
A Számítási parancs jelzése billentyűvel azonnal ellenőrizheti a számológép állapotát. Megtalálhatók továbbá választókapcsolók a tizedesjegy-beállításhoz és kerekítéshez, csakúgy mint az Előjelváltó, Shift és Százelékszámítás billentyűk is.
 
A Föld védelmében
A HS-1200TCG számológép tokjának alsó és felső része is 100%-ban újrahasznosított másolókból készültek. Az alacsonyabb környezetterhelés érdekében a termék csomagolása és a termékleírás is újrahasznosított papírból készül. A végeredmény ez a környezetbarát számológép, amellyel a Canon hozzájárul a világ értékes erőforrásainak megőrzéséhez.
 
Energiatakarékos
A dupla (napelem és normál elem) tápellátású számológép bármilyen fényviszonyok közt gond nélkül használható. Az Automatikus kikapcsolás funkció az energiamegtakarítás érdekében kikapcsolja a számológépet, ha nem végeznek rajta műveletet. A számológép cserélhető elemmel is működik, így élettartama hosszabb, és nem kell eldobni, amint az elem kimerül.
 
Megbízható minőség
Az újrahasznosított anyagokból készült számológép szigorú minőségi követelmények betartásával készült. A legszigorúbb szabványok alapján gyártott készülék hároméves garanciája biztosítja a zavartalan működtetést.
 
Termék cikkszáma:HS-1200TCG Rendelésre, 5 munkanap

Canon LS-100K-MGR számológép zöld /0289C002/

Canon LS-100K-MGR számológép zöld /0289C002/

Tulajdonságok:
Az LS-100K készülékkel színt vihet otthonába. A négy élénk színben (kék, rózsaszín, narancssárga és zöld) kapható, feltűnő metálbevonatú számológépek kialakítása vonzó és karcsú, így bizonyára tökéletesen kiegészítik otthona vagy irodája belső dekorációját.
Az LS-100K számológépnek szemet gyönyörködtető metálfényű borítása van. Az LS-123K készüléknél kisebb, de működését tekintve ahhoz hasonló LS-100 egy nagyméretű, 10 helyértékes LCD kijelzővel és könnyen érthető funkciókkal rendelkezik. Az LS-100K sorozatú számológépek otthon és munka közben egyaránt egyszerűen használhatók. A számológépnek nemcsak a megjelenése impozáns, hanem az adó hozzáadására és levonására szolgáló gomboknak, valamint a végösszeg-memória funkciónak köszönhetően praktikus is.
A számológépek újrahasznosított Canon anyagokat tartalmazó részekből készülnek, megfelelve a hulladékkibocsátás csökkentésére és a fenntartható fejlődésre irányuló elképzeléseinknek.

Kettős áramforrású, 10 helyértékes mini asztali számológép
Függőlegesen döntött LCD-kijelző
Számítási parancs kijelzése
3 helyértékes tagolás vesszővel
Kijelző mérete: 59×18 mm
Karakterméret: 12 mm
Adószámítási funkció
Konstansszámítás
Végösszeg
Négyzetgyök
GT gomb
Előjelváltó gomb
Visszatörlés billentyű
Csúszásmentes gumitalp
Automatikus kikapcsolás
Memória: M+, M-, RM/CM
Elem típusa: 1 db LR44
Méret: 118,5×83×22 mm
Tömeg: 90 g
Termék cikkszáma:0289C002 Rendelésre, 5 munkanap

Canon LS-39E számológép

Canon LS-39E számológép

LS-39E kézi számológépAz LS-39E egy 8 számjegyű, nagyméretű kijelzővel rendelkező kézi számológép, melynek strapabíró fedele 360 fokban felfelé elforgatható

Euróátváltási funkció
Nagyméretű karakterek a kijelzőn
360 fokos szögben nyitható, kemény védőburkolat
Ügyfélembléma elhelyezésére szolgáló nagyméretű terület a fedélen a kiemelt vállalatok számára
Előjelváltás +/–
Százalék billentyű
Számjegyek     8    
Típus     Nagyméretű LCD-kijelző    
Számjegy szeparátor vessző     3 számjegyenként szeparátor vessző    
Kijelző mérete     55,5 x 15 mm    
Árfolyam-átváltási funkció     Euróátváltás    
Százalék     Százalékos felár/engedmény számítása    
Gombfelületek     Műanyag    
Burkolat     360°-os szögben felfelé dönthető, kemény védőburkolattal    
Hely logo számára     Ügyfélembléma elhelyezésére szolgáló nagyméretű terület a fedélen    
Automatikus kikapcsolás     Igen    
Memória     1    
Áramforrás     Kettős áramforrás: napelem és elem    
Elem     LR1130    
Méret (H x Sz x M)     116 x 70 x 8 mm    
Burkolat színe     Sötétszürke    
Tömeg     65,5 g
 
Termék cikkszáma:4046A014AA Rendelésre, 5 munkanap

Canon LS-80TEG számológép szürke-pezsgő /4423B002/

Canon LS-80TEG számológép szürke-pezsgő /4423B002/

Tulajdonságok:
Ez a 8 számjegyű mini asztali számológép újrahasznosított Canon alapanyagból készül, környezetvédelmi megfontolásból. Nagyméretű LCD-kijelzővel, valamint a kényelmes üzleti és adókalkulációs funkciókkal.
Az LS-80TEG olyan 8 számjegyű mini asztali számológép, mely a hatékonyság és a környezettudatosság javításának célzatával készült. A természeti erőforrások megőrzése és a hulladék csökkentése érdekében az elő- és hátlap, valamint az elemfedél 100%-ban Canon másológépek újrafelhasznált anyagából készült. Tökéletes választás a környezettudatos elveket valló magánszemélyek és vállalatok számára. Környezettudatos szempontokat teljesítő üzemelésével kielégíti az ISO 14001 tanúsító szabvány szerint működő nagy társaságok igényét is.
Az energiahatékonyság záloga, hogy kettős áramforrással rendelkezik. A számológép eleme cserélhető, ezért élettartama hosszabb – nem kell eldobni, mint sok más számológépet, amikor az elem kimerül bennük. Napenergiával is üzemel, ami maximális energiatakarékosságot biztosít Az automatikus kikapcsolás funkció 7 perc elteleltével kikapcsolja a számológépet, ha a gép nincs használatban - ez további energia megtakarítását jelenti.
Kényelmes adószámítási és pénznemváltási funkciókkal rendelkezik, ezért tökéletes választás ez az asztali számológép mind otthoni, mind irodai használatra. Egyetlen gombnyomásra hozzáférhetőek az adókulcsok, a devizaárfolyamok számolása is gyerekjáték. Az LS-80TEG az összes, a számolás hatékonyságát biztosító standard funkcióval is rendelkezik, ami el is várható a Canontól.
Kompakt mérete ellenére ez a mini asztali számológép nagyméretű LCD-kijelzővel biztosítja a megjelenített karakterek könnyű leolvashatóságát. Tágas elrendezésű billentyűzete és nagy, kényelmes billentyűi teszik gyorssá és könnyűvé a számok bevitelét.
A helytakarékos LS-80TEG kitűnően illeszkedik az íróasztalra - illetve arra a helyre, ahol használni szeretné. Elegáns szürke és arany megjelenésével eleganciát visz a környezetébe.

Számjegyek: 8 helyiérték
Kijelző típusa: Folyadékkristályos kijelző
Számítási jelek kijelzése
Kijelző mérete: 76 x 17,2 mm
Kijelzett karakterek mérete: 15,4 x 6,75 mm
Adószámítási funkció
Árfolyam-átváltási funkció
Számítások állandókkal
Billentyűzetpuffer
Automatikus kikapcsolás
Memória: RM/CM, M+, M-
Elem típusa: CR2032
Méret: 140 x 105 x 32 mm
Tömeg: 128 g
 
Termék cikkszáma:4423B002 Rendelésre, 5 munkanap

Canon MP1211-LTSC számológép

Canon MP1211-LTSC számológép

Tulajdonságok:
Hatékony kétszínű nyomtatás: A felső kategóriás, 12 helyiértékes számológépet nagy igénybevételre, professzionális irodai használatra tervezték. A 4,3 sor/mp-es nyomtatási sebesség felgyorsítja a munkavégzést.A kétszínű nyomtatás jól elválasztja a fekete színű pozitív, és a vörös színű negatív számokat.
Adó-, üzleti és valutaszámítási funkciók: Egyszerűsítse le a bonyolult számításokat, és ezzel időt takaríthat meg. A két adószámítási billentyű segítségével meghatározhatók a különböző adónemek. A profitrés automatikusan kiszámítható a költség-eladás-árrésbillentyűkkel; nincs szükség bonyolult képletekre. A valutaszámítási billentyűkkel a helyi pénznemet is bármikor gyorsan és könnyedén átszámíthatja más pénznemre (és viszont).
Mindenre kiterjedő működés: A készpénzváltási számítások és a konstansszámítások gyorsan és pontosan történnek. A Számítási parancs jelzése lehetőség a számítógép állapotának ellenőrzésére nyújt lehetőséget. Külön csúsztatható választókapcsolók szolgálják a tizedesek, illetve a kerekítés, a végösszeg vagy az elemenkénti számítások egyszerű kiválasztását és működtetését.
Nagy méretű, kétszínű, háttérvilágítású kijelző: A nagy, kétszínű LCD-kijelző erős kontraszttal és becsillanásmentes megvilágítással segíti a számok azonnali leolvasását. A fekete háttéren látható nagy, jól olvasható Pure Green karakterek állandó használat esetén is kényelmessé teszik a képernyő megtekintését. A negatív számokat és a hibákat vörös szín jelzi.

Nyomtatási módszer: tintaszalagos
Nyomtatási sebesség: 4,3 sor/mp
Színek: Kétszínű (fekete és vörös)
3 helyiérték
Kijelző mérete: 102 x 20 mm
Kijelzett karakterek mérete: 15,7 x 5,8 mm
Üzleti funkciók: Költség/Eladási ár/Nyereség (Cost Sell Margin –CSM)
Adószámítási funkció
Használható papírtípus: MP-57
Méret (H x Sz x M): 334 x 219 x 74,5 mm
Tömeg: 1,6 kg
 
Termék cikkszáma:MP1211-LTSC Rendelésre, 5 munkanap

Canon MP1411-LTSC szalagos számológép

Canon MP1411-LTSC szalagos számológép

Nyomtatási tulajdonságok

Nyomtatási módszer: tintaszalagos
Nyomtatási sebesség: 4,3 sor/mp    
Színek:     Kétszínű (fekete és vörös)
Kijelző

Számjegyek:     14    
Típus:     Nagy méretű, könnyen leolvasható, kétszínű, háttérvilágítású kijelző (a pozitív számokat zölddel, a negatívakat vörössel jelöli)    
Számítási jelek kijelzése:     Igen    
Számjegy szeparátor vessző:     3 helyiérték    
Kijelző mérete:     102 x 20 mm    
Kijelzett karakterek mérete:     15,7 x 5,09 mm
Funkciók

Üzleti funkciók:     Költség/Eladási ár/Nyereség (Cost Sell Margin –CSM)    
Adószámítási funkció:     Igen    
Árfolyam-átváltási funkció:     Igen (3 érték)    
Számítások állandókkal:     Igen    
Tizedes választó:     +02346F    
Kerekítés:     Felkerekítés, kerekítés, lekerekítés    
Teljes összeg tárolása:     Igen    
Tételszámláló:     Igen    
Módosítás funkció:     Gyors és egyszerű készpénzátváltási funkcióű
Tulajdonságok

Méret (H x Sz x M):     334 x 219 x 74,5 mm   
Burkolat színe:     Ezüst színű   
Tömeg:     1,6 kg
 
Termék cikkszáma:MP1411-LTSC Rendelésre, 5 munkanap

Canon P23-DTSC nyomtatási funkcióval ellátott mobil számológép

Canon P23-DTSC nyomtatási funkcióval ellátott mobil számológép

Tulajdonságok:
A nyomtatási funkcióval ellátott mobil számológép minden professzionális üzleti funkcióval rendelkezik
Élvezze a mobil produktivitást a 12 helyiértékes, kétszínű nyomtatásra alkalmas számológéppel. Az elegáns, ezüstmetál bevonattal ellátott készülék adó-, üzleti és valutaszámítási funkcióval felszerelt.

Nyomtatási módszer: tintagörgős
Nyomtatási sebesség: 2,3 sor/mp   
Színek: kétszínű (kék és vörös)
Kijelző mérete: 125 x 22 mm   
Kijelzett karakterek mérete: 18 x 6,9 mm
Naptár/óra: óra és naptár kijelzése és nyomtatása   
Tizedes választó: +023F   
Kerekítés: felkerekítés, kerekítés, lekerekítés
Shift gomb 
Előjel választó gomb      
Összeg gomb   
Memória: egy memória   
Áramforrás: AC/DC táp: tartozék elemek és/vagy hálózati táp opcionális AD-11 adapterrel   
Elem: CR2032 (tartalék), 4 x AA méretű elem (tartozék)
Méret (H x Sz x M): 235 x 155 x 55 mm   
Tömeg: 480 g elemekkel együtt / 410 g elemek nélkül
Termék cikkszáma:P23-DTSC Rendelésre, 5 munkanap

Canon P29-DIV szalagos számológép /0216B001/

Canon P29-DIV szalagos számológép /0216B001/

Tulajdonságok:

Nyomtatási sebesség: 3,6 sor/mp
Technológia: festékszalagos
Színek száma: 2 (fekete és piros)
10 digites kijelző
Döntött kijelző
Kijelző mérete: 90 x 20 mm
Karakterméret: 8 x 3.5 mm
Átváltás funkció
Konstans kalkuláció
Kerekítés
Táp: AC
Elem: 1 db CR2032
Méret: 300 x 207 x 76 mm
Tömeg: 1,65 kg
Termék cikkszáma:0216B001 Rendelésre, 5 munkanap

Canon TS-1200TCG számológép

Canon TS-1200TCG számológép

A nagy, 12 számjegyű asztali számológép dönthető LCD-kijelzőjéről bármilyen fényviszonyok mellett jól leolvashatók a számok. Az adó- és valutaszámítási funkciók növelik a készülék rugalmasságát.
Funkciók
12 számjegyű 'Zöld' számológép
Nagyméretű, dönthető LCD-kijelző
Kurzor léptetés a gyors adatbevitel érdekében
Adó- és valutaszámítási funkciók
A számológép ház alsó és felső része is újrafelhasznált anyagból készült
Kettős áramforrás: napelem és elem
Automatikus kikapcsolás
Hároméves garanciaNagyméretű, asztali 'Zöld' számológép dönthető LCD-kijelzővel
A 'Zöld' előnyVáltoztassa vállalkozását 'Zöld' tudatossá ezzel a nagyméretű, hatékony és egyben környezetbarát, 12 számjegyű számológéppel. Kiváló megoldás azon közhivatalok és magánvállalkozások számára, ahol környezettudatos irányelvek érvényesülnek; emellett minden felelős gondolkodású vállalkozás, oktatási intézmény és magánszemély számára is kiváló választás. Nagyméretű, könnyen leolvasható LCD-kijelzőA számok hosszas használat után is könnyedén leolvashatók, az extra méretű, állítható LCD-kijelzőnek köszönhetően. Az ergonomikus kialakítás, a méretes billentyűzet és a strapabíró gombok biztosítják a gondtalan használatot. Sőt, a kurzor léptetés funkció lehetővé teszi a számok gyors bevitelét akadályok nélkül. Összetett számítások egyszerűbb elvégzéseEgyszerűsítse le a bonyolult számításokat; ezzel időt takaríthat meg. A két praktikus adószámítási billentyű segítségével könnyedén kiszámíthatók a különböző adónemek. A pénznemek átváltása éppilyen egyszerű. Gyorsan és könnyedén megoldható a helyi pénznem átváltása egy másikra, és viszont.Rugalmas funkciókA Számítási parancs jelzése billentyűvel azonnal ellenőrizheti a számológép állapotát. A készüléken választókapcsolók találhatók a tizedesjegy-beállításhoz és kerekítéshez, továbbá hasznos Előjelváltás, Shift és Százelékszámítás billentyűk is.A Föld védelmébenA TS-1200TCG számológép tokjának alsó és felső része is 100%-ban újrahasznosított másolókból készültek. Az alacsonyabb környezetterhelés érdekében a termék csomagolása és a termékleírás is újrahasznosított papírból készül. A végeredmény ez a környezetbarát számológép, amellyel a Canon hozzájárul a világ értékes erőforrásainak megőrzéséhez.EnergiatakarékosA dupla (napelem és normál elem) tápellátású számológép bármilyen fényviszonyok közt gond nélkül használható. Az Automatikus kikapcsolás funkció az energiamegtakarítás érdekében kikapcsolja a számológépet, ha nem végeznek rajta műveletet. A számológép cserélhető elemmel is működik, így élettartama hosszabb, és nem kell eldobni, amint az elem kimerül.Megbízható minőségAz újrafelhasznált anyagokból készült számológép szigorú minőségi követelmények betartásával készült. A legszigorúbb szabványok alapján gyártott készülék hároméves garanciája biztosítja a zavartalan működtetést.
Termék cikkszáma:TS-1200TCG Rendelésre, 5 munkanap
  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54