Logitech termekek - skin

Kategóriák

Akciós termékeink

Zalman ZM-HPS300 mikrofonos fejhallgató fekete

3.5 mm jack csatlakozó: igen
[]Minimum frekvenciaátvitel: 20 Hz
[]Maximum frekvenciaátvitel: 20000 Hz
[]Impedancia: 32 Ohm

Zalman ZM-HPS300 mikrofonos fejhallgató fekete

ASUS RT-AC66U vezeték nélküli router

[]Átviteli sebesség 2.4 GHz: 450 Mbps
[]Átviteli sebesség 5GHz: 1300 Mbps
Hálózati szabvány: 802.11 a/b/g/n/ac
Átviteli frekvencia: 2.4 GHz / 5 GHz

ASUS RT-AC66U vezeték nélküli router

Kartondoboz 330x250x110mm 20db/cs

Tulajdonságok:


Nyomatlan
3 rétegű ~4 mm vastag barna-barna hullám
Alul és felül ragasztószalaggal zárható nyomatlan

Kartondoboz 330x250x110mm 20db/cs

  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54

Canon AS-120 kézi számológép

Canon AS-120 kézi számológép


Funkciók


12 számjegyes mini asztali számológép
Professzionális, ívelt formájú ház
A ház alsó és felső része újrafelhasznált Canon anyagokból készül
Haszonkulcs (MU), fordított jelzálog (RV) , bruttó végösszeg (GT) számítások
Kettős áramellátás (napelem és elem)
Nagyméretű, ferde kijelző 12 számjegyes mini asztali „zöld” számológép ívelt formával
Nagyméretű, ferde LCD-kijelzőAz ívelt formának köszönhetően ezen a 12 számjegyes számológépen nagy, ferde LCD-kijelző van, így az összes szám egyetlen pillantással könnyedén leolvasható a legkülönfélébb fényviszonyok között is. A felhasználóbarát, ésszerűen elrendezett, nagyméretű, színkódolt billentyűkkel felszerelt készülék a számok könnyű és hibamentes bevitelét biztosítja.Elegáns és professzionális stílusEz a kompakt és könnyű, sötétszürke számológép elegáns és professzionális külső megjelenéssel rendelkezik. Arra tervezték, hogy szépen illeszkedjen íróasztalára vagy polcára.A környezetbarátság előnyAdjon zöld előnyt a munkájának ezzel a hatékony és környezetbarát 12 számjegyes számológéppel, amelynek műanyag házát újrahasznosított Canon másológépekből készítették. Kiváló megoldás azon közhivatalok és magánvállalkozások számára, ahol környezettudatos irányelvek érvényesülnek; emellett minden felelős gondolkodású vállalkozás, oktatási intézmény és magánszemély számára is kiváló választás.EnergiahatékonyA dupla (napelem és normál elem) tápellátású számológép bármilyen fényviszonyok közt gond nélkül használható. Az automatikus kikapcsolás funkció az energiatakarékosság érdekében körülbelül 7 perc után kikapcsolja a számológépet, ha nem használják.
Termék cikkszáma:AS-120 Rendelésre, 5 munkanap

Canon AS-120 kézi számológép rózsaszín /5476B002AA/

Canon AS-120 kézi számológép rózsaszín /5476B002AA/

Tulajdonságok:

12 számjegyes mini asztali számológép
Professzionális, ívelt formájú ház
A ház alsó és felső része újrafelhasznált Canon anyagokból készül
Haszonkulcs (MU), fordított jelzálog (RV) , bruttó végösszeg (GT) számítások
Kettős áramellátás (napelem és elem)
Nagyméretű, ferde kijelző Nagyméretű, ferde LCD-kijelző Az ívelt formának köszönhetően ezen a 12 számjegyes számológépen nagy, ferde LCD-kijelző van, így az összes szám egyetlen pillantással könnyedén leolvasható a legkülönfélébb fényviszonyok között is. A felhasználóbarát, ésszerűen elrendezett, nagyméretű, színkódolt billentyűkkel felszerelt készülék a számok könnyű és hibamentes bevitelét biztosítja. Elegáns és professzionális stílus Ez a kompakt és könnyű, sötétszürke számológép elegáns és professzionális külső megjelenéssel rendelkezik. Arra tervezték, hogy szépen illeszkedjen íróasztalára vagy polcára. A környezetbarátság előny Adjon zöld előnyt a munkájának ezzel a hatékony és környezetbarát 12 számjegyes számológéppel, amelynek műanyag házát újrahasznosított Canon másológépekből készítették. Kiváló megoldás azon közhivatalok és magánvállalkozások számára, ahol környezettudatos irányelvek érvényesülnek; emellett minden felelős gondolkodású vállalkozás, oktatási intézmény és magánszemély számára is kiváló választás. Energiahatékony A dupla (napelem és normál elem) tápellátású számológép bármilyen fényviszonyok közt gond nélkül használható. Az automatikus kikapcsolás funkció az energiatakarékosság érdekében körülbelül 7 perc után kikapcsolja a számológépet, ha nem használják.
Termék cikkszáma:5476B002AA Rendelésre, 5 munkanap

Canon AS-2200 számológép

Canon AS-2200 számológép

Tulajdonságok:
Stílusos, 12 helyértékes asztali számológép általános célra.
A 12 helyértékes asztali számológép elegáns ívelt kivitele jelentős környezetvédelmi előnyökkel jár együtt: így ideális választás szervezetek és egyéni felhasználók számára is.

Számjegy szeparátor vessző: ezres elválasztó   
Kijelző mérete: 91,5 x 23,8 mm   
Kijelzett karakterek mérete: 18,5 x 6,01 mm
Tizedes választó: +, 4, 3, 2, 0, F
Kerekítés: Fel, 5/4, Le 
Teljes összeg tárolása       
Billentyűzetpuffer
Memória: M+, M-, RM/CM
Áramforrás: kettős áramforrás
Elem: LR44, 1 darab
Méret (H x Sz x M): 198 x 140 x 34 mm
Tömege: 212 g
 
Termék cikkszáma:AS-2200 Rendelésre, 5 munkanap

Canon HS-1200TCG számológép

Canon HS-1200TCG számológép

Canon HS-1200TCG
 
A 12 számjegyű, nagyméretű LCD-kijelzővel felszerelt asztali számológép ergonomikus kialakítása mellett igen egyszerűen használható. A kurzor léptetés funkció gyors és pontos számbevitelt tesz lehetővé, az adó- és valutaszámítások esetén is.
Funkciók
 
·         12 számjegyes 'Zöld' számológép
·         Nagy LCD-kijelző
·         Kurzor léptetés funkció a gyors adatbevitel érdekében
·         Adó- és valutaszámítási funkciók
·         A számológépház alsó és felső tokrésze újrahasznosított anyagból készült
·         Kettős áramforrás: napelem és elem
·         Automatikus kikapcsolás
·         Hároméves garancia
 
Asztali 'Zöld' számológép nagy LCD-kijelzővel
 
Zöld erő
A hatékonyságot környezetbarát jelleggel ötvöző HS-1200TCG számológép kiváló megoldás azon közhivatalok és magánvállalkozások számára, ahol a környezettudatos gondolkodás a mindennapok része. A felelős gondolkodású üzleti felhasználók számára is jó megoldás csakúgy, mint az iskolák és más magánfelhasználók részére.
 
Könnyen leolvasható, egyszerűen használható
Számok leolvasása egyetlen pillantással az extra méretű, függőlegesen döntött LCD-képernyőről. Az ergonomikus kialakítás, a méretes billentyűzet és a strapabíró gombok biztosítják a kényelmes használatot. Sőt, a kurzorléptetés funkció lehetővé teszi a számok gyors bevitelét, akadálymentesen.
 
Összetett számítások egyszerűbb elvégzése
Egyszerűsítse le a bonyolult számításokat; ezzel időt takaríthat meg. A két praktikus adószámítási billentyű segítségével könnyedén kiszámíthatók a különböző adónemek. A pénznemek átváltása éppilyen egyszerű. Gyorsan és könnyedén megoldható a helyi pénznem átváltása egy másikra, és viszont.
 
Rugalmas funkciók
A Számítási parancs jelzése billentyűvel azonnal ellenőrizheti a számológép állapotát. Megtalálhatók továbbá választókapcsolók a tizedesjegy-beállításhoz és kerekítéshez, csakúgy mint az Előjelváltó, Shift és Százelékszámítás billentyűk is.
 
A Föld védelmében
A HS-1200TCG számológép tokjának alsó és felső része is 100%-ban újrahasznosított másolókból készültek. Az alacsonyabb környezetterhelés érdekében a termék csomagolása és a termékleírás is újrahasznosított papírból készül. A végeredmény ez a környezetbarát számológép, amellyel a Canon hozzájárul a világ értékes erőforrásainak megőrzéséhez.
 
Energiatakarékos
A dupla (napelem és normál elem) tápellátású számológép bármilyen fényviszonyok közt gond nélkül használható. Az Automatikus kikapcsolás funkció az energiamegtakarítás érdekében kikapcsolja a számológépet, ha nem végeznek rajta műveletet. A számológép cserélhető elemmel is működik, így élettartama hosszabb, és nem kell eldobni, amint az elem kimerül.
 
Megbízható minőség
Az újrahasznosított anyagokból készült számológép szigorú minőségi követelmények betartásával készült. A legszigorúbb szabványok alapján gyártott készülék hároméves garanciája biztosítja a zavartalan működtetést.
 
Termék cikkszáma:HS-1200TCG Rendelésre, 5 munkanap

Canon LS-100K-MGR számológép zöld /0289C002/

Canon LS-100K-MGR számológép zöld /0289C002/

Tulajdonságok:
Az LS-100K készülékkel színt vihet otthonába. A négy élénk színben (kék, rózsaszín, narancssárga és zöld) kapható, feltűnő metálbevonatú számológépek kialakítása vonzó és karcsú, így bizonyára tökéletesen kiegészítik otthona vagy irodája belső dekorációját.
Az LS-100K számológépnek szemet gyönyörködtető metálfényű borítása van. Az LS-123K készüléknél kisebb, de működését tekintve ahhoz hasonló LS-100 egy nagyméretű, 10 helyértékes LCD kijelzővel és könnyen érthető funkciókkal rendelkezik. Az LS-100K sorozatú számológépek otthon és munka közben egyaránt egyszerűen használhatók. A számológépnek nemcsak a megjelenése impozáns, hanem az adó hozzáadására és levonására szolgáló gomboknak, valamint a végösszeg-memória funkciónak köszönhetően praktikus is.
A számológépek újrahasznosított Canon anyagokat tartalmazó részekből készülnek, megfelelve a hulladékkibocsátás csökkentésére és a fenntartható fejlődésre irányuló elképzeléseinknek.

Kettős áramforrású, 10 helyértékes mini asztali számológép
Függőlegesen döntött LCD-kijelző
Számítási parancs kijelzése
3 helyértékes tagolás vesszővel
Kijelző mérete: 59×18 mm
Karakterméret: 12 mm
Adószámítási funkció
Konstansszámítás
Végösszeg
Négyzetgyök
GT gomb
Előjelváltó gomb
Visszatörlés billentyű
Csúszásmentes gumitalp
Automatikus kikapcsolás
Memória: M+, M-, RM/CM
Elem típusa: 1 db LR44
Méret: 118,5×83×22 mm
Tömeg: 90 g
Termék cikkszáma:0289C002 Rendelésre, 5 munkanap

Canon LS-80TEG számológép szürke-pezsgő /4423B002/

Canon LS-80TEG számológép szürke-pezsgő /4423B002/

Tulajdonságok:
Ez a 8 számjegyű mini asztali számológép újrahasznosított Canon alapanyagból készül, környezetvédelmi megfontolásból. Nagyméretű LCD-kijelzővel, valamint a kényelmes üzleti és adókalkulációs funkciókkal.
Az LS-80TEG olyan 8 számjegyű mini asztali számológép, mely a hatékonyság és a környezettudatosság javításának célzatával készült. A természeti erőforrások megőrzése és a hulladék csökkentése érdekében az elő- és hátlap, valamint az elemfedél 100%-ban Canon másológépek újrafelhasznált anyagából készült. Tökéletes választás a környezettudatos elveket valló magánszemélyek és vállalatok számára. Környezettudatos szempontokat teljesítő üzemelésével kielégíti az ISO 14001 tanúsító szabvány szerint működő nagy társaságok igényét is.
Az energiahatékonyság záloga, hogy kettős áramforrással rendelkezik. A számológép eleme cserélhető, ezért élettartama hosszabb – nem kell eldobni, mint sok más számológépet, amikor az elem kimerül bennük. Napenergiával is üzemel, ami maximális energiatakarékosságot biztosít Az automatikus kikapcsolás funkció 7 perc elteleltével kikapcsolja a számológépet, ha a gép nincs használatban - ez további energia megtakarítását jelenti.
Kényelmes adószámítási és pénznemváltási funkciókkal rendelkezik, ezért tökéletes választás ez az asztali számológép mind otthoni, mind irodai használatra. Egyetlen gombnyomásra hozzáférhetőek az adókulcsok, a devizaárfolyamok számolása is gyerekjáték. Az LS-80TEG az összes, a számolás hatékonyságát biztosító standard funkcióval is rendelkezik, ami el is várható a Canontól.
Kompakt mérete ellenére ez a mini asztali számológép nagyméretű LCD-kijelzővel biztosítja a megjelenített karakterek könnyű leolvashatóságát. Tágas elrendezésű billentyűzete és nagy, kényelmes billentyűi teszik gyorssá és könnyűvé a számok bevitelét.
A helytakarékos LS-80TEG kitűnően illeszkedik az íróasztalra - illetve arra a helyre, ahol használni szeretné. Elegáns szürke és arany megjelenésével eleganciát visz a környezetébe.

Számjegyek: 8 helyiérték
Kijelző típusa: Folyadékkristályos kijelző
Számítási jelek kijelzése
Kijelző mérete: 76 x 17,2 mm
Kijelzett karakterek mérete: 15,4 x 6,75 mm
Adószámítási funkció
Árfolyam-átváltási funkció
Számítások állandókkal
Billentyűzetpuffer
Automatikus kikapcsolás
Memória: RM/CM, M+, M-
Elem típusa: CR2032
Méret: 140 x 105 x 32 mm
Tömeg: 128 g
 
Termék cikkszáma:4423B002 Rendelésre, 5 munkanap

Canon P23-DTSC nyomtatási funkcióval ellátott mobil számológép

Canon P23-DTSC nyomtatási funkcióval ellátott mobil számológép

Tulajdonságok:
A nyomtatási funkcióval ellátott mobil számológép minden professzionális üzleti funkcióval rendelkezik
Élvezze a mobil produktivitást a 12 helyiértékes, kétszínű nyomtatásra alkalmas számológéppel. Az elegáns, ezüstmetál bevonattal ellátott készülék adó-, üzleti és valutaszámítási funkcióval felszerelt.

Nyomtatási módszer: tintagörgős
Nyomtatási sebesség: 2,3 sor/mp   
Színek: kétszínű (kék és vörös)
Kijelző mérete: 125 x 22 mm   
Kijelzett karakterek mérete: 18 x 6,9 mm
Naptár/óra: óra és naptár kijelzése és nyomtatása   
Tizedes választó: +023F   
Kerekítés: felkerekítés, kerekítés, lekerekítés
Shift gomb 
Előjel választó gomb      
Összeg gomb   
Memória: egy memória   
Áramforrás: AC/DC táp: tartozék elemek és/vagy hálózati táp opcionális AD-11 adapterrel   
Elem: CR2032 (tartalék), 4 x AA méretű elem (tartozék)
Méret (H x Sz x M): 235 x 155 x 55 mm   
Tömeg: 480 g elemekkel együtt / 410 g elemek nélkül
Termék cikkszáma:P23-DTSC Rendelésre, 5 munkanap

Canon TS-1200TCG számológép

Canon TS-1200TCG számológép

A nagy, 12 számjegyű asztali számológép dönthető LCD-kijelzőjéről bármilyen fényviszonyok mellett jól leolvashatók a számok. Az adó- és valutaszámítási funkciók növelik a készülék rugalmasságát.
Funkciók
12 számjegyű 'Zöld' számológép
Nagyméretű, dönthető LCD-kijelző
Kurzor léptetés a gyors adatbevitel érdekében
Adó- és valutaszámítási funkciók
A számológép ház alsó és felső része is újrafelhasznált anyagból készült
Kettős áramforrás: napelem és elem
Automatikus kikapcsolás
Hároméves garanciaNagyméretű, asztali 'Zöld' számológép dönthető LCD-kijelzővel
A 'Zöld' előnyVáltoztassa vállalkozását 'Zöld' tudatossá ezzel a nagyméretű, hatékony és egyben környezetbarát, 12 számjegyű számológéppel. Kiváló megoldás azon közhivatalok és magánvállalkozások számára, ahol környezettudatos irányelvek érvényesülnek; emellett minden felelős gondolkodású vállalkozás, oktatási intézmény és magánszemély számára is kiváló választás. Nagyméretű, könnyen leolvasható LCD-kijelzőA számok hosszas használat után is könnyedén leolvashatók, az extra méretű, állítható LCD-kijelzőnek köszönhetően. Az ergonomikus kialakítás, a méretes billentyűzet és a strapabíró gombok biztosítják a gondtalan használatot. Sőt, a kurzor léptetés funkció lehetővé teszi a számok gyors bevitelét akadályok nélkül. Összetett számítások egyszerűbb elvégzéseEgyszerűsítse le a bonyolult számításokat; ezzel időt takaríthat meg. A két praktikus adószámítási billentyű segítségével könnyedén kiszámíthatók a különböző adónemek. A pénznemek átváltása éppilyen egyszerű. Gyorsan és könnyedén megoldható a helyi pénznem átváltása egy másikra, és viszont.Rugalmas funkciókA Számítási parancs jelzése billentyűvel azonnal ellenőrizheti a számológép állapotát. A készüléken választókapcsolók találhatók a tizedesjegy-beállításhoz és kerekítéshez, továbbá hasznos Előjelváltás, Shift és Százelékszámítás billentyűk is.A Föld védelmébenA TS-1200TCG számológép tokjának alsó és felső része is 100%-ban újrahasznosított másolókból készültek. Az alacsonyabb környezetterhelés érdekében a termék csomagolása és a termékleírás is újrahasznosított papírból készül. A végeredmény ez a környezetbarát számológép, amellyel a Canon hozzájárul a világ értékes erőforrásainak megőrzéséhez.EnergiatakarékosA dupla (napelem és normál elem) tápellátású számológép bármilyen fényviszonyok közt gond nélkül használható. Az Automatikus kikapcsolás funkció az energiamegtakarítás érdekében kikapcsolja a számológépet, ha nem végeznek rajta műveletet. A számológép cserélhető elemmel is működik, így élettartama hosszabb, és nem kell eldobni, amint az elem kimerül.Megbízható minőségAz újrafelhasznált anyagokból készült számológép szigorú minőségi követelmények betartásával készült. A legszigorúbb szabványok alapján gyártott készülék hároméves garanciája biztosítja a zavartalan működtetést.
Termék cikkszáma:TS-1200TCG Rendelésre, 5 munkanap

Canon TS-1220TSG számológép

Canon TS-1220TSG számológép

Tulajdonságok:
A KS-1220TSG speciális funkciókat kínál professzionális irodai dolgozók számára. Az elegáns kivitel és az ésszerű elrendezés az üzleti használathoz ideális funkciók széles választékával párosul.
A KS-1220TSG metálfényű borítása igazán szemet gyönyörködtető. Az innovatív Canon kivitel akril kijelzőpanellel egészül ki.Ráadásul a különösen nagy, állítható kijelző, valamint a karcsú váz tovább növeli a KS-1220TSG vonzerejét kategóriájának egyéb készülékeihez képest.
A nagyméretű, 12 helyiértékes LCD kijelzőnek és az intuitív funkcióknak köszönhetően a KS-1220TSG napi szinten is egyszerűen használható irodai munkához. „Business” (Üzlet) gomb a költség, eladási ár, nyereség funkciókhoz, hozzárendelt „Tax” (Adó) billentyűk az adó hozzáadásához és levonásához, végösszeg-memória funkció és ergonomikus kialakítás 3 db gyorsbillentyűzéssel a gyors és pontos bevitelhez – mindez egy olyan készülékben, amely minden hivatásos irodai dolgozó számára ideális.
A KS-1220TSG újrahasznosított Canon anyagokból készült a fenntarthatóság és az értékes természeti erőforrások megóvása érdekében.
A dupla (napelem és normál elem) tápellátású számológép bármilyen fényviszonyok közt gond nélkül használható. Az Automatikus kikapcsolás funkció az energiamegtakarítás érdekében kikapcsolja a számológépet, ha nem végeznek rajta műveletet. A számológép eleme cserélhető, ezért élettartama hosszabb – nem kell eldobni, amint az elem kimerül.

12 helyiérték
Felső kategóriás, professzionális asztali számológép
Állítható, dönthető LCD kijelző
Számítási parancs kijelzése
Helyiérték-elválasztó vessző
Kijelző mérete: 93×27 mm
Karakterméret: 18,6 mm
Üzleti funkció
Adószámítási funkció
Konstansszámítás
Tizedesérték-elválasztó
Kerekítés
Végösszeg
Módválasztó billentyű (Business/Üzlet)
Gyorsbillentyűzési funkció
GT gomb
Előjelváltó gomb
Visszatörlés billentyű
Csúszásmentes gumitalp
Automatikus kikapcsolás
Kettős áramellátás (napelem és elem)
Elem típusa: 1 db CR2016
Méret: 178×109×16,3mm
Tömeg: 178 g
Termék cikkszáma:TS-1220TSG Rendelésre, 5 munkanap

Casio MJ-120D asztali számológép

Termék cikkszáma:MJ-120D Rendelésre, 4 munkanap

Trevi EC 3770 számológép fehér /0377006/

Trevi EC 3770 számológép fehér /0377006/

Tulajdonságok:
Egyszerű asztali számológép 10 digites nagy méretű kijelzővel és nagy méretű gombokkal. Dupla tápeláátással rendelkezik, napelemről és a beépített gombelemről is működik, így ha "fényt kap" akkor a napelemet használja ami nagyon takarékorrá teszi a készüléket. Minden háztartásban jól jöhet egy számológép... bármikor!

10 digites kijelző
Működés napelemről, vagy gombelemről
Nagy méretű kijelző
Nagy kezelőgombok
Automatikus kikapcsolás
Méretek: 155mm x 120mm x 30mm
Döntött kijelző
Termék cikkszáma:0377006 Rendelésre, 3 munkanap

Trevi EC 3775 számológép fekete /0377500/

Trevi EC 3775 számológép fekete /0377500/

Tulajdonságok:
Asztali számológép fiatalos színekben. 12 digites nagy méretű kijelzővel rendelkezik és jól elkülönülő nagy méretű kezelőgombokkal. Több funkciós eszköz hiszen az alap számításon kívül százalékszámítási és memória opciói is vannak, és ha esetleg elhibáznánk a beütést, akkor az utolsó digit törlésével könnyen javíthatjuk!

12 digites kijelző
Nagy méretű kijelző és gombok
Működés napelemről, vagy belső gombelemről
Utolsó digit törlése funkció
Százalékszámítás és decimális beállítás
Automatikus kikapcsolás
Méretek: 170mm x 110mm x 32mm
Termék cikkszáma:0377500 Rendelésre, 3 munkanap

Trevi EC 3775 számológép kék /0377504/

Trevi EC 3775 számológép kék /0377504/

Tulajdonságok:
Asztali számológép fiatalos színekben. 12 digites nagy méretű kijelzővel rendelkezik és jól elkülönülő nagy méretű kezelőgombokkal. Több funkciós eszköz hiszen az alap számításon kívül százalékszámítási és memória opciói is vannak, és ha esetleg elhibáznánk a beütést, akkor az utolsó digit törlésével könnyen javíthatjuk!

12 digites kijelző
Nagy méretű kijelző és gombok
Működés napelemről, vagy belső gombelemről
Utolsó digit törlése funkció
Százalékszámítás és decimális beállítás
Automatikus kikapcsolás
Méretek: 170mm x 110mm x 32mm
Termék cikkszáma:0377504 Rendelésre, 3 munkanap

Trevi EC 3775 számológép piros /0377502/

Trevi EC 3775 számológép piros /0377502/

Tulajdonságok:
Asztali számológép fiatalos színekben. 12 digites nagy méretű kijelzővel rendelkezik és jól elkülönülő nagy méretű kezelőgombokkal. Több funkciós eszköz hiszen az alap számításon kívül százalékszámítási és memória opciói is vannak, és ha esetleg elhibáznánk a beütést, akkor az utolsó digit törlésével könnyen javíthatjuk!

12 digites kijelző
Nagy méretű kijelző és gombok
Működés napelemről, vagy belső gombelemről
Utolsó digit törlése funkció
Százalékszámítás és decimális beállítás
Automatikus kikapcsolás
Méretek: 170mm x 110mm x 32mm
Termék cikkszáma:0377502 Rendelésre, 3 munkanap

Trevi EC 3780 számológép ezüst /0378006/

Trevi EC 3780 számológép ezüst /0378006/

Tulajdonságok:
Asztali számológép óriási... igen szó szerint óriási gombokkal és kijelzővel. Gyengénlátóknak is bátran ajánljuk! Működik napelemről és a behelyezett "AAA" elemről is. 12 digites kijelzővel és "utosó digit törlése" gombbal is rendelkezik. Az energiatakarékosságot pedig automatikus kikapcsolással segíti.

Hatalmas gombok és kijelző
12 digites kijelzés
4 funkciós számológép (normál, százalék, memória, kerekítés)
Utolsó digit törlése gomb
+/- váltó gomb
Működés napelemről, vagy 1db "AAA" elemről
Automatikus kikapcsolás
éretek: 200mm x 155mm x 40mm
Termék cikkszáma:0378006 Rendelésre, 3 munkanap
  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54